!!! Telefon için öneri yapın lütfen !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Combaaa

Üye
    Konu Sahibi
!!! Telefon için öneri yapın lütfen !!!
İyi günler arkadaslar ben hala android telefon arastırması yapıyorum bır telefon ıcın cok fazla parada vermek ıstemıyorum bu yuzden VODAFONE SMART ve Turcell T20 Maxiphone ile ilgili sizlerden bilgi almak istiyorum.Bu telefonlar her turlu android uygulamalarını desteklermı ve diger özellikleri nasıl bunlar hakkında kullananlar veya bilgi sahibi olanlar varsa benimle paylaşabilirlermi? Ben telefonuma cok uygulama yüklerim(oyun ,program vb.) bu telefonlar benı sıkıntıya sokarmı ?Yada bu telefonların fiyatlarına yakın baska marka bi telofnda önerebilirsiniz.Cevaplarınızı bekliyorum.

ltn53

Üye
c6-01 güzel bi telefon 600 tl fiyatı var diye biliyorum 8 megapixel camerası var uygulamalarıda güzel öneririm.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bu konuyu android destek bölümüne açıcaktın. Bak sen android demişin adam hala nokia diyo. Bence t20 daha iyi. Ama öyle her oyunu açmaz.

y n s c n

y n s c n

Üye
c6-01 güzel bi telefon 600 tl fiyatı var diye biliyorum 8 megapixel camerası var uygulamalarıda güzel öneririm.

Keske birde konu metnini okusaydın..

- Benim tavsiyem X5, sanırım sen f/p cihazı arıyorsun T20'yi pek beğenmiyorum ekran çözünürlüğü iğrenç diyebilirim.. Arkadasımda var lanet ediyoruz birazcık telefona :)
Eğer o kadar çıkamam diyorsan Gio ve P503 düşünebilirsin. Ama t20 alıp parana yazık etme.

gausjean

gausjean

Üye
Gio kullanıyorum. Sanada tavsiye ederim oyun uygulama konusunda sıkıntı çekmessin telefonu alır almaz bu siteye gir buradan gio ya uygun harika oyunlar var, uygulamalarıda android marketten halledersin

----------Eklendi @ 13:46:41 ---------- Yazıldı @ 13:45:46 ----------

ama sana asla T20 önermem 256 bin renkli ekranı bi işe yaramaz gio da ise 16 nilyon renk var

Combaaa

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürle arkadaşlar peki Samsung Galaxy S WiFi 5.0 nasıl 1ghz işlemcisi var kamerası biraz kötü 3.15 mp ama fiyatı 600Tl

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
duyduğuma göre sadece işlemcisi iyiymiş.

william75

william75

Üye
Hocam T20'ye falan bulaşma hiç. galaxy S 600 TL mi? 2. el mi? Bence samsung gio, xperia x8 ya da optimus me söylediğin fiyata uygun smartphonelar:oke:

Combaaa

Üye
    Konu Sahibi
Huawei ideos x5 önerenler var özelliklerini inceledim o fiyata gayet iyi bir telefon.Yalnız nasıl bir marka oldugunu bilmiyorum ilk defa duydum bu markayı o yuzden güvenemedim .
Birde İphone 3GS nasıl lütfen bilgi verirmisinz?

mstf_l

mstf_l

Üye
turkiye ye kvk ve turkcell garantisiyle geliyor guvnilir bir marka bence

Combaaa

Üye
    Konu Sahibi
Ama ne kadar güvenilir 2günlük olmasın telefon :D eğer eskiden beri kullananlar varsa ideos x5i bilgi verebilirlermi?

AndroidOne

AndroidOne

Üye
android alacaksan sony erıcson al.

klsb44mirc

klsb44mirc

Üye
xperia mini pro. general mobile ultimate slim. galaxy gio. ideos x5(favorim). Lg optimus me. Bunlar arasımda eleme yap derim. iPhone 3Gs iyidir alabiliyosan ki büyük ihtimalle 2. El alican iyice bak temizse kaçırma derim :oke:

Combaaa

Üye
    Konu Sahibi
huawei diyorlar her sitede ama güvenilirmi bilmiyorum

tempestshine

tempestshine

Üye
t20'yi 1-2 kereliğine kullanmıştım.hoşuma giden bir telefon.öneririm ;)

Combaaa

Üye
    Konu Sahibi
T20den vaz geçtim ideos x5i araştırıyorum :D

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
kardeşim be ideos x5'i bir ay aradım hiç biyerde bulamadım. ne kvk, ne tim, ne internet hiçbiyerde. 2 tane siteden sipariş verdim (teknolojiankara.com ve pratikev.com) stokta var diyordu, ama sonra gönderemiyoruz dedi ikiside. bulamadım. bende 2.el galxy s aldım memnunum valla. sende öyle bişey bulsan temiz daha iyi olur. telefonunhavası bi başka valla :D

cyber

cyber

Üye
galaxy gio al bence

foreverthe

foreverthe

Üye
t20'de huawei üretimiydi sanırsam :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt