sensation ve evo 3d kullanicilari iceri lutfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

senam38

Üye
    Konu Sahibi
sensation ve evo 3d kullanicilari iceri lutfen
Arkadaslar ben sensation kullaniyorum bugun arkadasta evo vardi telefonun acma tusuna basmasiyla acilmasi 3 saniye surdu ben ise 2 dk bekliyorum asagi yukari sensationlar hepmi boyle benim cihazmi kusurlu bildigim kadariyla evo.ve s ensation ayni ozelliklere sahip bu kadar fark olmasi normalmi yardimci olursaniz cok sevinirim

saruman_me

saruman_me

Üye
evo nun işlemcisi biraz daha güçlü ama yinede o kadar beklemesi biraz tuhaf..:S

senam38

Üye
    Konu Sahibi
hayır evonun işlemciside adreno 220 sensationun işlemciside adreno 220 aynı yani

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş htc lerde bi mod vardı hemencecik açılıyodu diye biliyorum yani bilgisayardaki uyku modu,hazırda beklet gibi belki o şekilde açmıştır

senam38

Üye
    Konu Sahibi
ben kendim kapattım açtım telefonu bi arkadaştada s2 var o bile 20 25 sn yede açıldı ben evonun hızına hayret ettim vallaha benim şüpelendiğim husus bootloader sensationlarda kilitli oluyor o yüzden olabilirmi diye düşünüyorum

Peocawe

Peocawe

Üye
kardeş htc lerde bi mod vardı hemencecik açılıyodu diye biliyorum yani bilgisayardaki uyku modu,hazırda beklet gibi belki o şekilde açmıştır

Aynen katılıyorum. Telefon uykudadır ve öyle açmıştır. 3-4 saniye bişey sürüyor. :)

Bazen tam kapanmıyor o yüzden bataryayı çıkartıp tekrar tek ve öyle açmayı dene birde.

senam38

Üye
    Konu Sahibi
sürüm aynı bende niye yok öyle birşey anlamadım gitti birde öyle deneyim bakalım

Peocawe

Peocawe

Üye
Uygulamalara girersen ayarlardan orada hızlı ön yükleme var orayı işaretleyip kapatırsan uykuya alıyor diye biliyorum. Bende öyle. :)

61semih

61semih

Üye
[video=youtube;5T_QQal58wk]http://www.youtube.com/watch?v=5T_QQal58wk&feature=relmfu[/video]

senam38

Üye
    Konu Sahibi
buldum arkadaşlar ayarlar güç hızlı açılış diyoruz 2 sn yede açılıyor deneyin bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt