mobilim bi link atsan ya o zaman :) somurtkan şirin var işte. uzatmaya gerek yok :D
Amaru Shady Üye mstf_l' Alıntı: mobilim bi link atsan ya o zaman Genişletmek için tıkla ... somurtkan şirin var işte. uzatmaya gerek yok
mstf_l' Alıntı: mobilim bi link atsan ya o zaman Genişletmek için tıkla ... somurtkan şirin var işte. uzatmaya gerek yok
fullwar Üye Pondusss' Alıntı: somurtkan şirin var işte. uzatmaya gerek yok Genişletmek için tıkla ... Uzatmazsak gecenin tadı çıkmaz. ----------Eklendi @ 00:28:44 ---------- Yazıldı @ 00:28:11 ---------- Hep mobil olayını unutuyorum ya. Bazıları mobil giriyor sonuçta.
Pondusss' Alıntı: somurtkan şirin var işte. uzatmaya gerek yok Genişletmek için tıkla ... Uzatmazsak gecenin tadı çıkmaz. ----------Eklendi @ 00:28:44 ---------- Yazıldı @ 00:28:11 ---------- Hep mobil olayını unutuyorum ya. Bazıları mobil giriyor sonuçta.
mstf_l Üye : ----------Eklendi @ 22:32:23 ---------- Yazıldı @ 22:31:56 ---------- devran_34' Alıntı: sa herkesa iyi geceler by herkese Genişletmek için tıkla ... İyi geceler hosgeldin
: ----------Eklendi @ 22:32:23 ---------- Yazıldı @ 22:31:56 ---------- devran_34' Alıntı: sa herkesa iyi geceler by herkese Genişletmek için tıkla ... İyi geceler hosgeldin
DiaBLoS Admin Allah iyilik versin cümleten . Ben çıkıyorum . Pazartesi ye girdik yine , sendrom başladı bende .@ Hadi eyvallah . İyi geceler .
Allah iyilik versin cümleten . Ben çıkıyorum . Pazartesi ye girdik yine , sendrom başladı bende .@ Hadi eyvallah . İyi geceler .