Hafıza kartı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Infınıty1

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartı sorunu
Forumda açıcak yer bulamadım baya kalabalık bir forum nokia 6730c var bende 1gb dan 8 de dahil hafıza kartlarını destekliyor bende 8 gb hafıza kartı var takıyorum fakat ne telefonda ne usb ile bağlayınca hafıza kartı hiçbirşekilde gözükmüyor

kol@j

kol@j

Üye
telefonun yazılımı güncelse...

telefonun donanımı sorunlu olabilir...

bir de kartın markasına göre de seçebiliyor makineler...
böyle bir gıcık durum işte..

yani eski nesil hafıza kartı yeni nesil hafıza kartı diye okumamazlık da yapılabiliyor..

Infınıty1

Üye
    Konu Sahibi
telefonun yazılımı güncelse...

telefonun donanımı sorunlu olabilir...

bir de kartın markasına göre de seçebiliyor makineler...
böyle bir gıcık durum işte..

yani eski nesil hafıza kartı yeni nesil hafıza kartı diye okumamazlık da yapılabiliyor..

pekiya bilgin varmı telefonum nokia 6730c
Symbian OS, S60 rel. 3.2
microSD (TransFlash), maks. 8 GB, 1 GB kart dahil elimdeki hafıza kartı microsd 8gb ama markası tanınmadık bişey galiba üzerinde bir HC bide classC yazıyor hiçte anlamam bunlardan:S

hakan_710

hakan_710

Üye
pekiya bilgin varmı telefonum nokia 6730c
Symbian OS, S60 rel. 3.2
microSD (TransFlash), maks. 8 GB, 1 GB kart dahil elimdeki hafıza kartı microsd 8gb ama markası tanınmadık bişey galiba üzerinde bir HC bide classC yazıyor hiçte anlamam bunlardan:S
cihazınız 16gb a kadar destekliyo kartın çalıştığından eminseniz cihanızın microsd slotunda sorun olabilir. HC dediği high capacity yani depolama boyutuyla alakalı arkadaşlarınızda falan mutlaka 8 gb kart vardır. olmazsa emn olmak için onların kartlarını telinizde de deneyebilirsiniz.

Infınıty1

Üye
    Konu Sahibi
cihazınız 16gb a kadar destekliyo kartın çalıştığından eminseniz cihanızın microsd slotunda sorun olabilir. HC dediği high capacity yani depolama boyutuyla alakalı arkadaşlarınızda falan mutlaka 8 gb kart vardır. olmazsa emn olmak için onların kartlarını telinizde de deneyebilirsiniz.
cevabın için çok teşekkürler sorun hafıza akrtını biçimlendirmek gerekiyormuş bi tanıdığın galaxysi vardı samsung şansa bizde şuanda oun telefonuna taktık biçimlendirdi artık benim telefonumda görüyor:)

hakan_710

hakan_710

Üye
sorununuzun hallolduğuna sevindim.bi ihtiyacınız olursa pm atabilirsiniz. ii forumlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt