C6-01 Lütfen Yardım..! Sürücü Dolu Hatası..!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onlytrkn

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Lütfen Yardım..! Sürücü Dolu Hatası..!
arkadaşlar sorunu bir türlü anlamadım.. Sitemizden zip dosyalı oyun indirdim dosya boyutu 155 mb. Zip ile dosya genişletme sırasında sürücü dolu hatası veriyor.. Tel. Haf. 310 mb boş Hafıza kartı 400 mb boş.. Sorunu bi türlü anlamadım :( zip dosya genişletirken tel. Hafızasınamı genişletiyor? Eğer böyle ise bu seçenegi nasıl değistiririm? Ayrıca tel.hafzasnda silinipte yer açılacak bi dosya kalmadı .. Olay bundan ibaret lütfen bilgisi olan varsa paylaşsın ..

Dostnametr

Üye
Oyunu kurulmamış haliyle çıkartıyor en az 160 mb gitti.Sonra birde kuruyor 200-250 mb daha gitti.en az 500 mb lazım

onlytrkn

Üye
    Konu Sahibi
Oyunu kurulmamış haliyle çıkartıyor en az 160 mb gitti.Sonra birde kuruyor 200-250 mb daha gitti.en az 500 mb lazım

tamam da kardsm oyunu alırken hafıza kartına alıyorum 300 mb tel hafızasnda kalıyor zip le açamıyorum ama anlamadm sorunu zip dosyayı tel hafızasna açıyor dimi?

----------Eklendi @ 20:50:42 ---------- Yazıldı @ 20:43:29 ----------

acaba dosyayı pc de açsam yani zipten genişletsem snra telefona alsam olurmu?

Dostnametr

Üye
Pc de açma imkanın varsa telde zip ile uğraşmana ne gerek var ki.
Pc de çıkar zipten sonra hafıza kartına at kurmayı dene yine kurulmazsa oyun kurulduktan sonra boyutu çok oluyor ve daha fazla hafızaya ihtiyacın var demektir.

salihk

salihk

Emekli Yönetici
bence gereksiz dosyaları silip yer açman gerekir yeterli alan sahip olamadıgı için böyle bir sorun yaşıyorsun 400 mb yerde olsa acmaya calstıgın dosya zipli sıkıstırılmıs acılınca boyutu yukselıyor onu da düşün yer aaçman gerekir

gndz13

Üye
arkadaşlar bende de aynı sorun var 260 mb telefonda var 4 gb hafızada var ama hala sürücü dolu deyip hata veriyor. Acaba bu oyunu telefon hafızasına mi alıyor ki . Hatta oyun assasing cread da oluyor anlamadım ben bu işi yardım eder misiniz ?

onlytrkn

Üye
    Konu Sahibi
bence gereksiz dosyaları silip yer açman gerekir yeterli alan sahip olamadıgı için böyle bir sorun yaşıyorsun 400 mb yerde olsa acmaya calstıgın dosya zipli sıkıstırılmıs acılınca boyutu yukselıyor onu da düşün yer aaçman gerekir

arkadaşlar yer açtım tam olarak tel hafızasnda telefonun kendi programlarndan bska hcbsy yok ve 300 mb bos alan var buda yeterli degil.. Asıl sorun şu wınzip programını dosya genisletme işlemlerni hafıza kartına nasıl uyarlycm?

eros67

Üye
arkadaşlar aynı durum benim c6 telefonumdada oldu diğer arkadaşlarında belittiği gibi hafıza olmamasından kaynaklı bir durumdur. çözümü; telefonda yüklü bulunan zip maneger programına giriyoruz ve genişletilemeyen dosyayı hafıza kartında yer varsa hafıza kartına bi dosyaya genişletiyoruz. sonra genişlettiğiniz yerden kurulum yapıyoruz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt