100 mb internet paketi kaç gün gider?

Sponsorlu Bağlantılar

groupertekin

Üye
    Konu Sahibi
100 mb internet paketi kaç gün gider?
Arkadaşlar turkcell 100 mb internet paketi almayı düşünüyorum fakat kafamda 1-2 soru var.Gün içinde 1,5 saati geçmeyecek şekilde msnye giricem,bide facebook,twitter da olabilir az çok.Acaba ne kadar gider 100 mb bana,kaç gün götürür yani.Kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.Malum 5 tl veriyoruz boşuna gitmesin 1-2 günde bitmesin yani :D

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Arkadaşlar turkcell 100 mb internet paketi almayı düşünüyorum fakat kafamda 1-2 soru var.Gün içinde 1,5 saati geçmeyecek şekilde msnye giricem,bide facebook,twitter da olabilir az çok.Acaba ne kadar gider 100 mb bana,kaç gün götürür yani.Kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.Malum 5 tl veriyoruz boşuna gitmesin 1-2 günde bitmesin yani :D
Kullanıma bağlı

• Beğen
Tepkiler: groupertekin
Jerkez38

Jerkez38

Üye
Arkadaşım günlük kaç mb kullanıyorsan 30 ile çarp hesabına uygunsa al.

• Beğen
meg1ddo

meg1ddo

Üye
bana 2 gün anca yeter :) ama senin saydığın şeyler dışında kullanımın fazla yoksa 15 gün civarı idare eder seni...

• Beğen

Emil_Ceferli

Üye
evde wifi var bende. Ayda 30 mb paket idare ediyor. 24/7 whatsapp, google, maxicep, harita gibi uygulamalar kullaniyorum. Bence yeter 1 aya 100 mb

• Beğen
qsaw

qsaw

Üye
Bendede o var fakat lünfen yazıları dikkatli okuyun 2011 yılı içerisinde aldığınız taktirde İLK ÜÇ AY 5 tl 4. aydan itibaren 10 TL olarak devam eder üyeliğiniz.

Bu arada bendede var bana yetiyor hatta 30MB ı artıyor bile

• Beğen
cyber

cyber

Üye
Ben bi günde bitiririm ya 100 mb yi

• Beğen
SilentOne

SilentOne

Üye
2 gün anca :)

• Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Günümüzde her sitenin flash ve diğer görsel materyalleri içerdiği göz önüne alınırsa, 100 MB ile bir ay idare etmek mümkün değil maalesef.
Eğer internetle sıkı-fıkı bir kullanıcıysan en fazla 2-3 gün, olmadı 4 gün gider. (Sadece MSN kullanırsan biraz daha fazla gidebilir.)
Yani şöyle interneti "internet gibi" kullanabilmek için sana en aşağı 1 GB paket lazım:)

qsaw

qsaw

Üye
Günümüzde her sitenin flash ve diğer görsel materyalleri içerdiği göz önüne alınırsa, 100 MB ile bir ay idare etmek mümkün değil maalesef.
Eğer internetle sıkı-fıkı bir kullanıcıysan en fazla 2-3 gün, olmadı 4 gün gider.
Yani sana en aşağı 1 GB paket lazım...
o zaman Vodafone kullansın sınırsız 8 lira daha ucuza maal olur ve daha fazla şey yapabilir

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kullanmana baglı sahsen ben bilemem

• Beğen
nadir_89

nadir_89

Üye
bir kaç saat sürüyor bana 100 mb :)
şuandada 3 hafta falan oldu galiba 1.5 gb ta

• Beğen

groupertekin

Üye
    Konu Sahibi
Turkcellde çok kazık ya,vodafoneda güzel net paket fırsatları var.Vodafone'a geçmeyi düşünmüyor değilim açıkcası :hmmm

relling

relling

Üye
ben vodafone luyum 500lük kullanıyorumbana yetmiyor idare etmeye çalışıyorum. Freezoneluysan yarı fiyatına

SilentOne

SilentOne

Üye
freezone en iyisi

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
bana 1 saat gitmiyo 250 mb hiç birşey indirmediğim halde kuran çarpsın

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tarayıcıdan girersen yetmez opera %80 e kadar sıkıştırdıgı ıcin kb düşük oluyor

pRime.

pRime.

Üye
Sadece Opera mini 4.4 ve birazcik da opera mini6 kullanirsan 1 ay goturuyor. Ornek: ben :)

nub

nub

Üye
Fazla bilgim yok ama msn'nin çok mb yemesi gerekmiyor mu ??

adanalı1

adanalı1

Üye
100 mb cok az kardeş. Bana anca 1 gun gidiyor.:)