CFW ler 5800ı öldürüyor bunun farkına vardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
CFW ler 5800ı öldürüyor bunun farkına vardım
merhabalar. yazdan beri cfw kullanıyordum, ya 5 ya 6 olması lazım cfw attım. fena değillerdi, ama orjinal yazılımdaki hız hiçbirinde yoktu, aksine yavaşlıyordu, ve ev ekranından başka hiç birinde hiçbir ekleme yok.
o iyileştirildi bu iyileştirildi falan filan hikaye geliyor bana.
3 gün önce navifirmle v60ı indirdim kurdum, telefon şimdi eline telefon gibi geldi.
tek güzelliği ev ekranı o da olmasa da olur zaten bana. + yazılımlardaki buglarda ekstra üzerine sosu.

özet: ofw yükleyin kardeşim. cfwye tövbe edersiniz.

• Beğen
Tepkiler: JohnLemmon

ali_63kal

Üye
dediğniz hatalı gülü seven dikenine katlanır.hacklenmemiş bir ofw vasıfsız eleman gibidir.ne iş olsa yaparım abi ancak bir işi beceremez

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
hack derdim olmadı hiç bi zaman kardeş. 5800 için sanki yığınla uygulama varda hackten bahsediyorsun. hacksiz obenimki şu anda, tüm ihtiyacım olanları da yükledim hacke gerek duymadım.

ugur3535

ugur3535

Üye
5800'ı bilmem ama n97ye cfw lazım kardeş. hele son sürümde ekrandan saati bile kaldıramıyorsun iyice kısıtlamışlar piyasada bir çok saçma cfw var içinden düzgün ve sade olanı bulmak gerek

soner98

Üye
Şahsen Symbian Modder' in açtığı konudaki "Xperience Speed Edition" cfwsini kullanıyorum, bence kat be kat hızlı, yılbaşında çıkacak olan versiyonu 4 gözle bekliyorum :)

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
teşekkürler bilgilendirme için arkadaşım, aklımdan geçmiyor değildi bir ara cfw denemek...
çok iyi oldu. :oke:

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler bilgilendirme için arkadaşım, aklımdan geçmiyor değildi bir ara cfw denemek...
çok iyi oldu. :oke:

Rica ederim arkadaşım, v60 ile telefon gayet hızlı tastamam olmuş 5800. başkada bişey beklemiyorum 5800dan. :)

----------Eklendi @ 16:51:15 ---------- Yazıldı @ 16:50:21 ----------

Şahsen Symbian Modder' in açtığı konudaki "Xperience Speed Edition" cfwsini kullanıyorum, bence kat be kat hızlı, yılbaşında çıkacak olan versiyonu 4 gözle bekliyorum :)

bilemem arkadaşım ben genel konuştum

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
Dostum sana cfw siz telefonunundan zevk almanın bir yolunu söyleyeyim, yani benim çok hoşuma gidiyor...
spb mobile shell var v60 ekran/dil bölümünde üst konu olarak bilmiyorsan şiddetle tavsiye ederim. Daha yeni kullanmaya başladım alışıyorum yavaş yavaş fakat şarj tüketi rmi tüketmez mi bilmem sadece 15 mb ram yiyiyor büyük program çalıştıracak olursan sorun yaşaya bilirsin. Bi dene bence

HaqperesT

HaqperesT

Üye
bencede ofw ama bir iki cfw de deneyip değişikligin tadı çıkarılabilir. Ben sadece bir cfw denedim. sorunsuz bir cfw çıkarsa belki tekrar kurarım.

ultrAslan.sefer

ultrAslan.sefer

Üye
5800 ım vardı 2 gün önce gittim C6-01 aldım sürekli cfw kuruyordum ama sürekli kurup ayar yapmaktan gına geldi :)

anılbaran

anılbaran

Üye
ismet kardeşim Sanırsam farklı cfw ler denemedin. Hep aynı cfw nin güncelleştirmesini kullandın galiba yani tahminim öyle :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
merhabalar. yazdan beri cfw kullanıyordum, ya 5 ya 6 olması lazım cfw attım. fena değillerdi, ama orjinal yazılımdaki hız hiçbirinde yoktu, aksine yavaşlıyordu, ve ev ekranından başka hiç birinde hiçbir ekleme yok.
o iyileştirildi bu iyileştirildi falan filan hikaye geliyor bana.
3 gün önce navifirmle v60ı indirdim kurdum, telefon şimdi eline telefon gibi geldi.
tek güzelliği ev ekranı o da olmasa da olur zaten bana. + yazılımlardaki buglarda ekstra üzerine sosu.

özet: ofw yükleyin kardeşim. cfwye tövbe edersiniz.

Bak CFW yapımcısı olarak ne kadar hata ile karşılaştığımı bilirsin. Hatta bu hatalar yüzünden telefonu kaç defa parçalayasım olmuştur. Şuan Orjinal FW kullanıyorum. Telefonumdan nefret ediyorum. Orjinal FW = Nokia'nın S60v5 hantallığı. En iyisi CFW'dir. Özellikle de C6 CFW'leri. 4 ay boyunca C6 portu kullandım çok mutluydum, hatalarınıda görmezlikten geliyordum gül gibi geçiniyorduk. 1 aya yakındır orjinal fw'sini yüklemişim, telefonu satasım gelmeye başladı :D

ultrAslan.sefer

ultrAslan.sefer

Üye
Bak CFW yapımcısı olarak ne kadar hata ile karşılaştığımı bilirsin. Hatta bu hatalar yüzünden telefonu kaç defa parçalayasım olmuştur. Şuan Orjinal FW kullanıyorum. Telefonumdan nefret ediyorum. Orjinal FW = Nokia'nın S60v5 hantallığı. En iyisi CFW'dir. Özellikle de C6 CFW'leri. 4 ay boyunca C6 portu kullandım çok mutluydum, hatalarınıda görmezlikten geliyordum gül gibi geçiniyorduk. 1 aya yakındır orjinal fw'sini yüklemişim, telefonu satasım gelmeye başladı :D

bence git sat furkan hala kullandığın bile hata :D ben gittim C6-01 aldım şimdi cfw derdim yok huzurluyum :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
ben de satmak niyetindeydim android'e geçecektim fakat 300 tl ye satacak kadar soğumadım daha 1-2 sene sonra satmayı düşünüyorum. o zamana kim bilir ne telefonlar çıkar :))

fatih.11111.

Üye
valla arkadaşlar bende 2-3 defa cfw yükledimde hepsinde de bazı sıkıntılar var o yüzden bende ofw döndüm böyle daha iyi

Iqt

Üye
5800 ları bilmem ama n97 ye ofw yükledim o kadar yavaşki 2 dkka sürmedı cfw geçmek biraz araştırıp düzgün bulduktan sonra hi bi sorun olmuyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt