Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Symbian anna mı daha iyi yoksa Symbian belle mi ?
Sponsorlu Bağlantılar
SoloTurk35
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar Symbian anna mı daha iyi yoksa Symbian belle mi ?
Arkadaşlar nokia n8 kullanıyorum ama bu sabah son güncellemeyi yaptım telefonum şu anda symbian anna'da kullanışlı bir seçim, ama cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.
qsaw
Üye
birkaç dakika içinde durduğun hata gibi yorumlar alırsın
SoloTurk35
Üye
Konu Sahibi
Rica etsem msn adresinizi verebilir misiniz ? Yardımcı olmak isterseniz ? Biraz bilgi almak istiyorum.
distakjo
Üye
symbian belle değil, nokia belle
SoloTurk35
Üye
Konu Sahibi
Yardım edebilecek birisi var mı? Msn adresimi vericem ordan yardımcı olursa sevinirim.
noss_bar
Emekli Yönetici
belle daha şekil bence...!
MertcaN9
Üye
durduğun hata !....sızınıtsı bile olmadığı için elleri kolları bağlı olanlar var bence bekleme belle de hiç yaşamadığın deneyimi yaşarsın
Lenneth
Üye
Belle görsellik olarak, Anna performans olarak daha iyi.
Re13eL
Üye
Nokia belle daha iyi tabiki
SoloTurk35
Üye
Konu Sahibi
@hot.. msn adresim yardımcı olursanız çok sevinirim.
pRime.
Üye
Symbian belle kesinlikle.
Suyaka
Üye
Belle, bu soruya 'Şaka mı bu?' diye tepki verdirir kullanana.
ALpWaR24
Üye
belle her yönüyle anna dan iyidir anna nın bi üstü nede olsa
SuaT6027
Üye
anna performans olarak mı daha ıyı??? Arkadssım galıba sen farklı belle kullamıyosun... Belle her turlu ezer ya... Her turlu.. Belle nokıanın androıdı olacak zamanla...
Arkadasimin Anna yuklu C6-01 i ile karsilastirdim. Ayni uygulamalar Anna ile daha hizli aciliyor. (Ozellikle Moto Mayhem X oyununun yuklenme suresinde 2 ye katliyor anna)
Arkadasimin Anna yuklu C6-01 i ile karsilastirdim. Ayni uygulamalar Anna ile daha hizli aciliyor. (Ozellikle Moto Mayhem X oyununun yuklenme suresinde 2 ye katliyor anna)
doğru olma olasılığı yüksek çünkü daha fazla görsellik ve işlev daha fazla ram yer ve buda kasmalara yol açabilir mesela bazı ekran kaydırma stilleri annada yokken bellede var bu bile değişiklik göstertebilir