Arkadaşlar Symbian anna mı daha iyi yoksa Symbian belle mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

nublies

nublies

Üye
belleyi az önce yükledim inceliyorum ancak anna daha düzgün gibiydi belle görsellik anlamında yeni ama anna daha kullanışlıydı sonuçta orijinal belle çıkana kadar bir şelkilde gitmeyi deniyecem ama bir kaç güne tam cevap veririm hala konu oysa tabi :) bu arada cihazı satıp galaxy s 2 almazsam :)

m-rea

Üye
Belle görsellik olarak, Anna performans olarak daha iyi.

Katılıyorum. "Belle" görsellikte bir numara ama "Anna" performansta süper çalışıyor. İlla ki görsellik istiyorsan; Anna'da devam et ve "SPB Mobile Shell 3D" uygulamasını yükle :oke:

Türe

Türe

Üye
Tabıkı belle :)

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
belle süper arkadaşlar kullandıkça anlıyor insan. bi de orjinal belle bizizm kullandıklarımızdan daha kapsamlı ve sağlam olacak. çünkü aldığım duyumlara göre nokia kendinden kopmaları önlemek için son sürat çalışıyo ve en geç şubatta tüm telefonlar belleneceeeeeeeeeeek

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşlar eger anna belleden iyi ise yandık annadan önceki sürüm daha iyiydi annanın tek artısı dikey klavyesi telefonu acarken yuvarlaklar dönüyor kendini toplamıyor bilmem ne annadan önce böyle bişe yoktu telefon acıldıgında bi programa dokundugun gibi giriyordun anna uyuz bi yuvarlak dönüyor falan daha agır geldi bana herkes belleyi öve öve bitiremiyor ve suan sızma belle kullanılıyor bazılarında yan etki yapmış olabilir ama sızması bile annadan iyi yorumlara bakılırsa :) bnm sorum tarayıcı konusunda annanın tarayıcısı pek iyi degil opera kullanıyorum hem daha hızlı hem daha az mb harcıyor yalnız belle kullananlar tarayıcısının daha iyi oldugunu söylüyorlar bu dogrumu yoksa anna gibimi o da :)

buketcik

buketcik

Üye
arkadaşlar konunun dışındayım fakat bir sorum olacak anna ne belle ne yahu.forumdada sürekli okuyorum ama tanımını anlayamadı.
telefonun yazılımı olduğunu biliyorum bu xp ve 7 gibi bişeymi yoksa farklı bişeymi.
birde sanırım nokıa larda oluyor bu.
peki bende n8 var ne bu şimdi nereden bakacağı.:tebessüm:

Quaresma53

Quaresma53

Üye
sorumu bu ? bu konuyu açmayı ne kadar düşündün kimbilir !!!

qsaw

qsaw

Üye
arkadaşlar konunun dışındayım fakat bir sorum olacak anna ne belle ne yahu.forumdada sürekli okuyorum ama tanımını anlayamadı.
telefonun yazılımı olduğunu biliyorum bu xp ve 7 gibi bişeymi yoksa farklı bişeymi.

Dalga geçiyor bence :d:

• Beğen
Tepkiler: buketcik
.eRCaN.

.eRCaN.

Üye

Anna ve Belle dediğimiz şey; Nokia tarafından yayınlanan ve biz kullanıcılara sunulan yazılımlara deniliyor.

XP ve 7 gibi düşünebilirsin evet. Çünkü son yazılım olan "Belle"de görsellik tamamen değişmiş, performans artışı yapılmış ve diğer sorunlar stabilleştirilmiştir. Ancak hâlâ ufak tefek sorunları mevcut.

Yazılım sürümüne *#0000# tuşlayarak bakabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: buketcik
buketcik

buketcik

Üye
Anna ve Belle dediğimiz şey; Nokia tarafından yayınlanan ve biz kullanıcılara sunulan yazılımlara deniliyor.

XP ve 7 gibi düşünebilirsin evet. Çünkü son yazılım olan "Belle"de görsellik tamamen değişmiş, performans artışı yapılmış ve diğer sorunlar stabilleştirilmiştir. Ancak hâlâ ufak tefek sorunları mevcut.

Yazılım sürümüne *#0000# tuşlayarak bakabilirsin.

teşekkür ederim aydınlattığın için.
symbion anna 1.1500 gibi bişeyler çıktı.
sanırım anna benimki

SHS

SHS

Üye
Tabiki belle :oke: uzun uzun yazmaya gerek yok, arkadaşlar gayet güzel anlatmış..

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Buketcik sende ilk yazılım yüklü ovi suiteten güncellemeni öneriyorum.

sinan_80

Üye
belle nin tam sürümünü 2 gün önce yükledim. görsellik anna ya göre çok iyi fakat performans biraz düştü. tarayıcısı da anna nınkini aynısı denilebilir. bu arada telefonum nokıa c6-01

sami41

Üye
ben ve kardeşim c6 01 kullanıyoruz, deneme olarak ilk önce onun telefonunu belle yaptım. Tamam görseller iyi hızı da artmış ama video izlemede büyük sıkıntılar var ! Mesela aynı flv dosyasını anna rahatlıkla açıyo ileri geri sarıyo fakat belle o videoyu bazen açıyo bazen hiç açmıyo.. Diğer kardeşimde de n8 belle var. Yaygara.tv adresini açıp kurtlar vadisini izliyorum onun telefonunda çok soluk ve görüntü çok kötü ! Ama c601 annada gayet net kalite süper.. Sonuç olarak benim için önemli olan video açabilmesi. Nokia bu sorunu düzeltirse o zaman belleye geçicem. Bunlar şahsi fikrimdir..

sevdalımcanım

Üye
net en iyi ve hızlı olsun diyorsanız UC BROWSER en iyisi

MaxipmaN

Üye
güzel hort

Üst Alt