İzlenme rekorları kıran Atatürk videosu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
İzlenme rekorları kıran Atatürk videosu

Atatürk'ün arkasında şeftali yiyen kişi, şeftalinin suyunu Atatürk'ün omzuna damlatıyor.

Atatürk, Ertuğrul yatında arkadaşlarıyla sohbet ediyor. O sırada arkasındaki bir adam, şeftalisini ısırıyor. Şeftalinin suyu, Atatürk'ün omzuna sıçrıyor. bu durumun farkına varmıyor. Daha sonra bir garson geliyor, çaktırmadan Atatürk'ün omzunu siliyor.

ATATÜRK SOHBETİNE DEVAM EDİYOR

İnternetteki paylaşım sitelerinde milyonlarca kullanıcı bu videoyu konuşuyor. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Ertuğrul Yatı'nda kahvesini içerken kayıttaki kamera ilginç bir anı yaşamış.

Atatürk'ün kahvesini içip arkadaşlarıyla konuşurken arkasında bulunan bir kişi elindeki şeftaliyi yiyor. Ancak şeftaliden damlayan sular Atatürk'ün üstüne düşünce bir garson usulca bir bezle Atatürk'ün ceketini siliyor.

Görüntüler o kadar doğal ki arkasında olup bitenler yerine sohbetine devam ediyor.

Atatürk'ün bu görüntülerdeki samimi halleri insanların yüzünde tebessümlere yol açarken, onun ne kadar alçak gönüllü olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.

İzlemek için tıklayınız:

KAYNAK:

• Beğen
Tepkiler: "ForeverAlone"

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:oke:

turker10

turker10

Üye
:alkis

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
:good:

fullwar

fullwar

Üye
Tam bir beyefendi. Fakat ben linkteki ve ek linkteki yazılan yorumlara takıldım. Atatürk'ü aşağılayan, karalayan, saygısızlık eden bir oluşum seziyorum. Bu vardı fakat son yıllarda artış gösterdi. Nedense... Sevmeyebilirsiniz fakat bu ona ve mirasları olan üzerinde yaşadığınız toprağa, dile, kılık kıyafete, modern yaşama, çağdaş düzene, demokrasiye ve daha bir sürü yararlı faaliyetine saygısızlık yapabileceğiniz anlamına gelmiyor. Çok yazık.

spy ghost

spy ghost

Üye
@ fullwar haklısın ayrıca tamam sevmiyor olabilir ama saygı göstermesi gerekir.

uraki

uraki

Üye
katılıyorum yüzbaşım.

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Tam bir beyefendi. Fakat ben linkteki ve ek linkteki yazılan yorumlara takıldım. Atatürk'ü aşağılayan, karalayan, saygısızlık eden bir oluşum seziyorum. Bu vardı fakat son yıllarda artış gösterdi. Nedense... Sevmeyebilirsiniz fakat bu ona ve mirasları olan üzerinde yaşadığınız toprağa, dile, kılık kıyafete, modern yaşama, çağdaş düzene, demokrasiye ve daha bir sürü yararlı faaliyetine saygısızlık yapabileceğiniz anlamına gelmiyor. Çok yazık.

Kocaman bir +1 :good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...