Symbian İçin Virüs Programı Gerekli midir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lastairbender21

Üye
    Konu Sahibi
Symbian İçin Virüs Programı Gerekli midir?
Sorum bu? :)

mstf_l

mstf_l

Üye
bence gerek yok o virüs programları anca androidte gerekir ki ondada isini bilirsen gereksiz sistemi gereksiz bir antivirusle zorlamaya hic gerek yok

lastairbender21

Üye
    Konu Sahibi
bence gerek yok o virüs programları anca androidte gerekir ki ondada isini bilirsen gereksiz sistemi gereksiz bir antivirusle zorlamaya hic gerek yok

Teşekkür ederim mustafa :)

Symbianist

Symbianist

Üye
Mustafa'ya benden 5 puan

lastairbender21

Üye
    Konu Sahibi
Mustafa'ya benden 5 puan

Bir de uygulamayı yüklerken yok konumlandırma verisine erişim şebekeyi kullanma ve arama yapma gibi izin istiyor izin verirsem uzaktan benim telefonumu kullanarak arama yapabilirler mi :)

Symbianist

Symbianist

Üye
Valla teknoloji çağında hersey mümkün ama dediğin zor gibi geliyor bana. Bluetooth ile o dediğin mümkün olabiliyor

mstf_l

mstf_l

Üye
yapılırda symbian ın bi rami islemcisi yetmez :kop2: ayrıca onu yapan program yok symbian da az program var zaten yapan olsa hemen anlasılır

BrainFree

BrainFree

Üye
Her neyse ya. Ben NetQin in programı vardı, antilvirüs ile veriliyordu. Telefonun denetim masası gibi bişeydi. Sonra antivirüs kısmını kaldırdım, sadece onu kullanıyordum. Telefon başladığında arkaplanda çalışacak olan uygulamaları denetlemeden tutun da çerezleri silme, kotada durma yardımcı diye birsürü özelliği vardı. Format atınca gitti bidaha da yüklemedim zaten ama yüklemeyi düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...