özel arama

Sponsorlu Bağlantılar

emmi

emmi

Üye
    Konu Sahibi
özel arama
bazı elemanlar cepten gizli no'yla arıyorlar bununla ilgili bazı sorunlarım var eğer bir program varsa arkadaşların yardım etmesini istiyorum....:sos
Kod:
konuya moderatör cevabı: konuyla ilgili bilmeniz geek özel numara operatör tarafından gizlenir
bazılarının dediği gibi pop3 ayarı e mail yönlerdir program falan bunlar uydurma hikayeler
öğrenmenin tek yolu savcılık başvurusuyla şikayette bulunmanız
Exalans

Exalans

Exalans

Üye
öyle bişey olmaz dostum nerden çıkıyor bunlar

sublieutenant

sublieutenant

Üye
nasıl yani olayı anlamadım #31#05** 123 45 67 böyle bişey mi anlatıyor arkadaş?:lol

irun

irun

Üye
bununla ilgili forumda bi konu vardı, bir işlemden sonra gizli numara mail kutusunda görünüyodu galiba, ama işe yarıyomu bilmiyorum..

akrepkore

akrepkore

Üye
yokya gizli no işi oparator ile ilgili olmaz böle bişi yaww.gözükme gibi

MeDjai_01

MeDjai_01

Üye
gizli noyu görme sebeke tarafından yapılan birsey programlarla cözulecek birsey degil olsada cok yuksek teknolijiye gereksinim var

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Sadece gizli numarayı operatör görebilir,yazılımsal veya donanımsal hiç bir şey yapamazsın..

Altun.

Altun.

Üye
ewet bende öyle biliyorum

_Berker_

_Berker_

Üye
bazı tellerde war bnde gordm numarayı goremiosn ama mesela gizli no aradı seni cağrılarda goreuosn ya işte ustune gelim arama tusuna basnca geri arıo

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Dediğiniz olay bi imkansız..

koka89

koka89

Üye
ilginç : ı

dyilmaz_032

Üye
evet arkadaşlar böyle bir konuyu bende okumuştum. arayan kişinin numarası bir takım işlemlerden sonra mail adresine geliyormuş. anlatımı vardı ama o dönemde ihtiyacım olmadığı için uygulamamıştım. ama şimdi o konuyu bende bulamıyorum.

Exalans

Exalans

Üye
evet arkadaşlar böyle bir konuyu bende okumuştum. arayan kişinin numarası bir takım işlemlerden sonra mail adresine geliyormuş. anlatımı vardı ama o dönemde ihtiyacım olmadığı için uygulamamıştım. ama şimdi o konuyu bende bulamıyorum.
o konuyu bende biliyorum sadece hayal gücü geniş birinin uydurduğu bi konu sonuç hep sıfır

kurt bey

kurt bey

Üye
abi uzun uğraşlar sonucu ben gizli numara olaını çözdüm!!!

şimdi özel numara sizi ararken *123# yapıp telefonu sallayın kesin görünüyo:p

bigwolf_57

Üye
telefonun e maıl ayarlarında pop3 secıp maıl adresıne yonlndır bı sekılde aramaların sık oldugu zamanı tanırsın telı kapatırsan maılının kımden bolumunde arkdasaın numarası yazacaktır

POWER

POWER

Üye
Ya öle bişi mümkün değil ki???

hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
mümkün değil olamaz noyu öğrenemezsin

Takipçi Satın Al

Üst Alt