Turkcell Mobiltv

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
frisby77

frisby77

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell Mobiltv
Şu lanet turkcell hala symbian 3 e göre bi mobil tv programı çıkarmadı ya sürünüyoruz :S

u_cosar

u_cosar

Üye
wap üzerinden izlenebiliyor bence buna hiç gerek yok

frisby77

frisby77

Üye
    Konu Sahibi
orası öyle de bence program olsa çok daha güzel olur olmaz mı_?

ayasin

Üye
ttnet tivibu yazılımınıda çıkaracağını söylemişti ios ve androide çıktı symbian hala yok ortalıkta :))

mustione

Üye
mobil tv ayarları olmadan nasıl izleyeceksiniz waptan? e 72 ninde programı yoktu ama mobil tv ayarları oldugu için waptan izlenebiliyordu ama erişim için mobil tv ayarları olması lazım ama malesef turkcell 3 aydır yapacak bizde bekliyoruz benim 1 aylık mobil tv paketim boşa gitti.

frisby77

frisby77

Üye
    Konu Sahibi
mobil tv ayarları var zaten 3g telefonların hepsinde olması lazım bildiğim kadarıyla

hayaletsehir

Üye
ajm

uribaju

uribaju

Üye
mobiltv ayarlarını nasıl alabiliriz ayrıca wap sitesine de bağlanmıyor

BL@DE02

BL@DE02

Üye
ya bırak abi bilmiyosun 2 sinin farkını waptan izle diyosun ben n73 te waptan da izledim programda vardı onda waptan alacağın kalite belli orta kalitede görüntü geliyo ama programla n73 te bile cam gibi görüntü vardı programın çıkması lazim waptan izlenmesi iğrenç

WebStyle

WebStyle

Üye
ya bırak abi bilmiyosun 2 sinin farkını waptan izle diyosun ben n73 te waptan da izledim programda vardı onda waptan alacağın kalite belli orta kalitede görüntü geliyo ama programla n73 te bile cam gibi görüntü vardı programın çıkması lazim waptan izlenmesi iğrenç

Yaklaşık 1.5 sene önce kadar satmıştım N73'ü şu anda bin pişmanım halen daha benim gözümde 1 numara o cihaz..

erollcelik

erollcelik

Üye
Evet bendede N73 vardı.Lig tv izliyordum

meletim

meletim

Üye
nokianın en unutamadığım telefonu n73 2 yıl kullandım gayet memnundum süper bişeydi .. bende izliyorum şuan n8 de mobil wap sitesi üzerinden bağlanıyorum gayet rahat izneliyor yer imlelerine eklediğim için uygulamayı fazla aratmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt