"Yeni bir UEFA Kupası gelebilir"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
"Yeni bir UEFA Kupası gelebilir"


Galatasaray'ın efsane başkanlarından Faruk Süren, önemli açıklamalar yaptı.

Galatasaray'ın efsane başkanlarından Faruk Süren, Fatih Şamlıoğlu'na özel açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın Fatih Terim yönetiminde müthiş bir hava yakaladığını belirten Süren, "Bu takım, 1996-2000 döneminde elde edilen başarıları yakalayabilir" dedi.

Fatih Terim'in takımın başına geçmesinden sonra sarı-kırmızılı camiananın yeniden kendisine has reflekslere kavuştuğunu dile getiren Süren, Futbol takımı şu anda gerçekten iyi bir durumda. Bravo Fatih Terim'e ondan başkası bunu yapamazdı. 11 yeni transferle kısa sürede bir takımı buralara ulaştırmak kolay bir iş değil. Şu anda takım başarılı gidiyor. Taktik anlayışı ve mentalite olarak takımın üzerinde ciddi bir Fatih Terim farkı gözüküyor" dedi.

BİRKAÇ TAKVİYE İLE AVRUPA'DA ÇOK İŞ YAPAR

Galatasaray'ın Fatih Terim ile birlikte pozitif bir hava yakaladığını belirten Süren, "Bu takım, UEFA Kupası'nın kazanıldığı dönemi yakalayabilir. Ancak sorun yakalamak da değil. Burada hedef, o dönemde yakalanan başarıları 'geçmek' olmalı. Biz o dönemde idari anlamda da sportif anlamda da başarılıydık. Şimdiki dönemde de Ünal Aysal yönetiminin başarılı projelerin altına imza attığını görüyoruz. Birkaç takviye ve idari anlamda bazı sorunların aşılmasının ardından Galatasaray'ın sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da özlenen başarıları elde edeceğini düşünüyorum. Yeni bir UEFA Kupası'nın müzeye gelmesi uzak bir ihtimal değil" ifadelerini kullandı.

GALATASARAY'DA BAZI SORUNLAR DA VAR

Galatasaray'da her şeyin iyi gittiğini ancak bazı sorunların da olduğunu dile getiren Süren, "Ben, Galatasaray'da başkanlık yapan birisi olarak şu anda Ünal Aysal'ı düşünmek zorundayım. Yönetimde bazen çatlak sesler, çıkışlar olabiliyor. Bazı kişilerin Galatasaray'ın önüne geçmemesi ve sürekli konsensus gerçeğini aklının bir yerine koyması gerekir. Yapılan konuşmaların hepsinin tek tek irdelenmesi ve o konuşmaların Galatasaray Spor Kulübü'nü de bağladığı düşünülmesi lazım. Başkan Ünal Aysal, bu sorunları da halledecektir." dedi.

TRANSFERLER ÇOK İYİ, FATİH TERİM DE...

Galatasaray'ın sezon başında yaptığı transferleri de değerlendiren Süren, "Melo, Galatasaray'ı ateşleyici gücü. Elmander, Eboue, Ujfalusi ve Muslera müthiş yetenekler. Aynı şekilde baktığımız zaman Semih ve Emre Çolak gibi genç isimler de Fatih Terim tarafından takıma iyi motive edildi. Bu tarz genç oyuncuların önümüzdeki dönemde sarı-kırmızılı forma ile daha fazla göreceğimizi düşünüyorum" dedi.

RIERA, POPESCU GİBİ OLUR MU?

Fatih Terim'in basın toplantısında "Popescu da Riera gibi adaptasyon sorunu yaşamıştı" açıklaması hakkında da konuşan Faruk Süren, "Terim haklı, Popescu da geldiği zaman adaptasyon sorunu yaşamıştı ancak Popescu farklı bir oyuncuydu. Riera da tabii ki kaliteli bir oyuncu ancak Galatasaray'a adaptasyon süresi Popescu'dan daha uzun bir süre alabilir" ifadelerini kullandı.
 
  • Beğen
Tepkiler: arslansem ve SHS


yakup_281

yakup_281

Üye
doğrudur BJK alacak bu sene
 
Masha

Masha

Üye
Ya bu GS yöneticileri ne kadar komik :)
 
greenmile

greenmile

Üye
2si de guzel hava alir :D
 
India

India

Üye
    Konu Sahibi
yanlış söyledi zaten şampiyonlar ligi diyecekti :)
 
  • Beğen
Tepkiler: SHS
haltie

haltie

Üye
:ehe Eldekiyle yetinin kartalı izleyin:ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: CryDaqqeR

ssercan

Üye
Bu turu geçerse son turu olacak bir üst tur :)
 
haltie

haltie

Üye
eldeki en iyisi bu işte:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt