cisimleri uçurmak

Sponsorlu Bağlantılar

76336796

Üye
geçen gün yoldaydık.. trafikte çok kalabalık hani:angry:.. milim milim ilerliyoruz:off:.. sonra abi allah inandırsın bi odaklanmışımki bütün arabalar havaya kalktı.:d::naughty: bizde rahat rahat ileledik..:ehe:kop:

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
Deneyecem dur

----------Eklendi @ 15:51:45 ---------- Yazıldı @ 15:38:15 ----------

Oleyyy kağıt biraz büküldü gibi

kankka

Üye
    Konu Sahibi
İnsan beyni cisim uçuruyor.İlginç
arkadaşım cisim uçurma en basiti sanırım bi araştırmaya göre isveçli herhalde hep onlarda oluyo beyinde enerjiyi internette kullanabilirsek dowloand (yazılışından emin değilim) hızı yaklaşık olarak 4gb/s olabilirmiş :aha:

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
arkadaşım cisim uçurma en basiti sanırım bi araştırmaya göre isveçli herhalde hep onlarda oluyo beyinde enerjiyi internette kullanabilirsek dowloand (yazılışından emin değilim) hızı yaklaşık olarak 4gb/s olabilirmiş :aha:
beyin bedava yapabiliyorsa helal valla :D

NewSoldier

NewSoldier

Üye
arkadaşlar belki inanmayacaksınız ama telefonumu bi uçurayim dedim 1 saniye 2 metre öteye fırlattım yaptım yani ama elimle :)
neden uçurmak için düşüneyimki allah el vermiş ayak vermiş :) 1 saniye yapmak varken neden 3 ay bekleyelkim dimi? :D

mstf_l

mstf_l

Üye
arkadaşlar belki inanmayacaksınız ama telefonumu bi uçurayim dedim 1 saniye 2 metre öteye fırlattım yaptım yani ama elimle :)neden uçurmak için düşüneyimki allah el vermiş ayak vermiş :) 1 saniye yapmak varken neden 3 ay bekleyelkim dimi? :D
Adam isin felsefesini cozmus :ehe

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
arkadaşlar belki inanmayacaksınız ama telefonumu bi uçurayim dedim 1 saniye 2 metre öteye fırlattım yaptım yani ama elimle :)neden uçurmak için düşüneyimki allah el vermiş ayak vermiş :) 1 saniye yapmak varken neden 3 ay bekleyelkim dimi? :D
3 ay çalış istediğin yere ışınlan :)

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
yalan ya bi ara bende denemiştim hiç bişi olmuyordu :D

SHS

SHS

Üye
uçan adam sabri:ehe:kop:

ufukerguden

ufukerguden

Üye
bu işlemi yapmadan önce herhangi bi uyuşturucu madde alacakmiyiz bari ? :)

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
bende masanın üzerine kağıt koydum bir süre sonra uçmaya başladı.. Şimdi siz kağıt uçmaya başladı diyeceksiniz ama hayıiiir masa uçuyor masa masa..:D :D

BLADE_2828

Üye
yatarken deniyim dedim kucama küçük kağıt koydum 10 dk bekledim kağıt kalktı zannettim ama kalkan kağıt deyilmişşşş :D

• Beğen
Tepkiler: NonaZayi
.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
yatarken deniyim dedim kucama küçük kağıt koydum 10 dk bekledim kağıt kalktı zannettim ama kalkan kağıt deyilmişşşş :D

Düşünce gücü bu olsa gerek. 10 dakikada neler düşündün veya neye odaklandın Allah bilir? :ehe

TheCower

TheCower

Üye
Kalkan kağıt değilse ne olabilir acep :D

anti_anarchist

Üye
denedim olmadı ne ayak?

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
brknfdn_55

brknfdn_55

Üye
ben kağıdı kaldırabiliyorum çok eğlenceli.

15097

15097

Üye
sabır ve hırs önemli olan

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ben laptopu kaldırdım artık dizim ağrımadan internette dolaşıyorum.

• Beğen
Tepkiler: NonaZayi