arkadaşım cisim uçurma en basiti sanırım bi araştırmaya göre isveçli herhalde hep onlarda oluyo beyinde enerjiyi internette kullanabilirsek dowloand (yazılışından emin değilim) hızı yaklaşık olarak 4gb/s olabilirmişİnsan beyni cisim uçuruyor.İlginç

beyin bedava yapabiliyorsa helal vallaarkadaşım cisim uçurma en basiti sanırım bi araştırmaya göre isveçli herhalde hep onlarda oluyo beyinde enerjiyi internette kullanabilirsek dowloand (yazılışından emin değilim) hızı yaklaşık olarak 4gb/s olabilirmiş![]()

Adam isin felsefesini cozmusarkadaşlar belki inanmayacaksınız ama telefonumu bi uçurayim dedim 1 saniye 2 metre öteye fırlattım yaptım yani ama elimleneden uçurmak için düşüneyimki allah el vermiş ayak vermiş
1 saniye yapmak varken neden 3 ay bekleyelkim dimi?
![]()

3 ay çalış istediğin yere ışınlanarkadaşlar belki inanmayacaksınız ama telefonumu bi uçurayim dedim 1 saniye 2 metre öteye fırlattım yaptım yani ama elimleneden uçurmak için düşüneyimki allah el vermiş ayak vermiş
1 saniye yapmak varken neden 3 ay bekleyelkim dimi?
![]()

yatarken deniyim dedim kucama küçük kağıt koydum 10 dk bekledim kağıt kalktı zannettim ama kalkan kağıt deyilmişşşş![]()

yatarken deniyim dedim kucama küçük kağıt koydum 10 dk bekledim kağıt kalktı zannettim ama kalkan kağıt deyilmişşşş![]()

o 10dk da neler düşündüysen