Telefondan pcyi kontrol etmek ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
legolas140

legolas140

Üye
    Konu Sahibi
Telefondan pcyi kontrol etmek ...
Arkadaşlar odamda televizyonun olmaması nedeniyle masaüstü pcm den televizyonu açıp yatağıma uzanarak izliyorum. Ama bazen kanalları değiştirmek istiyorum. Malum kim sıcak yatağından kalkıp pc ye gitmek ister ki , gitmek zor geliyor. Bunun yerine telefonumu(c6-01) kumanda görevinde kullanmk istiyorum. Bilgisayarımda bluetoot veya wireless yok. Sadece kablosus modem var.(ama ben kablolu bağlıyom daha hızlı diye) İşimi görcek bir program varmı? Yardmlarınız için şimdiden teşekkür ederim

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Vectir

Emil_Ceferli

Üye
Vectir kullan. bt ve ya wi fi ile baglanabiliyor. cokkullanisli. bluetooth yoksa alirsin. 1-2 lira zaten

legolas140

legolas140

Üye
    Konu Sahibi
tamam saol dostum

SilentOne

SilentOne

Üye
ilk defa duyuyom kardeş sen bitena kablosuz fare al en iyisi

Emil_Ceferli

Üye
kablosuz mause ebayda gordum 5 dolar butcene uygununu bulabilirsin kardesim.

cyber

cyber

Üye
Evet vectir kornusuna bakmalısın

SuaT6027

SuaT6027

Üye
arkadasım kablosuz mouse dedgın 30 tl ye bıle var artık ya.. okuyunca sasrıdım kusura bakmayın...

Re13eL

Re13eL

Üye
SuaT6027

SuaT6027

Üye
hımm.. c6 cok gereklı o zaman :D :D :D

zorbaa

Üye
android ve mac icin team viever mi ne o var hem nerde oldugun omemsiz sadece programin kurulu olur ve tlfdan internet baglantinin olmasi yeterli keske bu nokia icinde gecerli olsaydi

SuaT6027

SuaT6027

Üye
:( :( keske :(

android ve mac icin team viever mi ne o var hem nerde oldugun omemsiz sadece programin kurulu olur ve tlfdan internet baglantinin olmasi yeterli keske bu nokia icinde gecerli olsaydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...