Onuruna Fransız Kalma,Gerçek Soykırımcıları Boykot Et!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Onuruna Fransız Kalma,Gerçek Soykırımcıları Boykot Et!
Barkodu 30 ile 37 arasinda bir rakamla baslayan urunler direk Fransa'dan ithal edilmis demektir.
BU ÜRÜNLERİ KULLANMAYALIM....

BENZİN
SÜPERMARKET
SEYAHAT Fransa'da TATİL
KÜLTÜRFransız Kültür Merkezi
GİYİM [SIZE=-1]
[SIZE=-1]René Derby [/SIZE]
OTOMOBİL
BİLGİSAYAR - İLETİŞİM
İNŞAAT
İLAÇ Novahistine
KIRTASİYE
MUTFAK
KOZMETİK
ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER
ÇELİK SEKTÖRÜ
DENİZCİLİK
BANKA - FİNANS
YEMEK
BEBEK - ÇOCUK
İÇECEK
OTEL
MÜZİK Pro Wonder
YOĞURT
[/SIZE]

(alıntıdır)

• Beğen
Tepkiler: |SEÇKiN| ve Tuba.Erva

fullwar

fullwar

Üye
Biz kullanmasakta, devlet Fransayı tehdit etsede üretici, ithal eden, Türkiyeye getiren, dışarıda satan, Fransayla iş yapan büyük şirketler bu boykota yada ambargoya karşı (ekmek parası tabi:) - yada fırın) çıkıyor. Sonuçta parayı onlar yönetiyor ve ben açıkçası devletin diplomatik yollar harici çok fazla birşey yapabileceğini zannetmiyorum.

Türe

Türe

Üye
Biz kullanmasakta, devlet Fransayı tehdit etsede üretici, ithal eden, Türkiyeye getiren, dışarıda satan, Fransayla iş yapan büyük şirketler bu boykota yada ambargoya karşı (ekmek parası tabi:) - yada fırın) çıkıyor. Sonuçta parayı onlar yönetiyor ve ben açıkçası devletin diplomatik yollar harici çok fazla birşey yapabileceğini zannetmiyorum.

Katılıyorum . Devlet en fazla diplomatik boykot yapabilir.

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
ne alaka?Mesela fransız marketinden alıişveriş yapmasak bu market zor durumda kalır mı kalmaz mı?Elin filistini için israili boykot ediyoruz da,tarihimize çamur atanları mı edemiyoruz:D

fullwar

fullwar

Üye
ne alaka?Mesela fransız marketinden alıişveriş yapmasak bu market zor durumda kalır mı kalmaz mı?Elin filistini için israili boykot ediyoruz da,tarihimize çamur atanları mı edemiyoruz:D

Fransa hükümeti bir yasa tasarısını geçirdi diye (tamam çok yanlış) Fransız marketin sahibinin suçu ne ki? Özrüne sığınarak söylüyorum bu biraz faşizm olmuyormu?

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Of ya israil mallarını boykot et amerikan mallarını boykot et fransız mallarını boykot et.
Nereye kadar!!
Kimi kandırıyorsunuz kimsenin malları boykot ettiğide edeceğide yok.
Bi olay olsun hemen boykot.
Yahu boykot ettiniz hadi yukarıdaki ürünleri %50 satılmadı.Koskaca Fransa batıcakmı hissetmez bile.O markalar dünyada satılıyor onlar için önemi yok.

haltie

haltie

Üye
Daha da lacoste giymem:ehe

pelın_

Benim arabayı elden cıkartmam lazım

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
zaten kullandığım birşey yoktu bunların içinde:) Arkadas demiş market sahibinin suçu ne diye.Zaten olaya bu gözle bakılmıyor.Türkiye'nin en çok ithalat yaptığı ülkelerden biridir Fransa.Ciddi bir boykot olursa(pek olacagını zannetmiyorum aslında) Fransa ya büyük bir gözdağı olur bu

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Fransa hükümeti bir yasa tasarısını geçirdi diye (tamam çok yanlış) Fransız marketin sahibinin suçu ne ki? Özrüne sığınarak söylüyorum bu biraz faşizm olmuyormu?

sen böyle düşünürsen 38 kişiyle senin,benim dedemi potansiyel katil ilan etmeye devam ederler maalesef.Bu bir tepkidir,sen ses çıkarırsan.Canı yananda bu olayları başlatanlara ses çıkartır,satışlar düşse bile kafidir:ehe

Mesela almanyada yaşayan bir Türk fransız marka aracını balyozla parçalamış:ehe

fullwar

fullwar

Üye

sen böyle düşünürsen 38 kişiyle senin,benim dedemi potansiyel katil ilan etmeye devam ederler maalesef.Bu bir tepkidir,sen ses çıkarırsan.Canı yananda bu olayları başlatanlara ses çıkartır,satışlar düşse bile kafidir:ehe

Mesela almanyada yaşayan bir Türk fransız marka aracını balyozla parçalamış:ehe

Tamam yakıyorum siyah Lacoste'u. :) Yarın ne giyeceğim ben şimdi ya. :ehe

• Beğen
Tepkiler: greenmile
Consul9

Consul9

Üye
Ya benim de saatim lacoste ne yapsam çıkarsam mı?

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Fransayı boykot eden veya etmek isteyen arkadaşlar varsa boykot fransızcadan dilimize girmiş bir kelimeymiş bilginize :) bunun gibi günlük hayatta kullanılan bir sürü kelime Fransızcadan dilimize geçmiş araştırmasını yapabilirsiniz :)

• Beğen
Tepkiler: pelın_, fullwar ve haltie
'Patron

'Patron

Üye
o zaman ß0YqHoTT dersek ß0YqHoTT etmis olabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: greenmile
fullwar

fullwar

Üye
Fransayı boykot eden veya etmek isteyen arkadaşlar varsa boykot fransızcadan dilimize girmiş bir kelimeymiş bilginize :) bunun gibi günlük hayatta kullanılan bir sürü kelime Fransızcadan dilimize geçmiş araştırmasını yapabilirsiniz :)

Dediğin olay resmi karar olarak meclisten geçse. Birbiriyle sohbet eden 2 saf vatandaşın aralarındaki konuşmaları video kaydı yapalım. Yotube'da Justin Kırmızı Biber'den çok izlenmezse Ajdar olayım.

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
bu yaptırımın fransaya ne zararı olacak şaka mısınız:ehe

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Yahu boykot bile fransızca
Şimdi siz 2 ürün almassınız fransa batar fln...

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: _SiyabeNd_
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
novalgıne en cok satılan ilaç :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...