ne demek istediğini pek anlamadım ama bu vsleri yapana kadar vatandaşlarımız isyan etmek ona buna kızmak yerine ülke için gerçekten çalışsa zaten Fransayı filan boykota gerek kalmaz onlar gelir bize yalvarır...Dediğin olay resmi karar olarak meclisten geçse. Birbiriyle sohbet eden 2 saf vatandaşın aralarındaki konuşmaları video kaydı yapalım. Yotube'da Justin Kırmızı Biber'den çok izlenmezse Ajdar olayım.
ne demek istediğini pek anlamadım ama bu vsleri yapana kadar vatandaşlarımız isyan etmek ona buna kızmak yerine ülke için gerçekten çalışsa zaten Fransayı filan boykota gerek kalmaz onlar gelir bize yalvarır...
neyse ben konuyu dağıtmayayım Fransızcadan çok kelime aldığımız ortada benim anlatmak istediğim bu olaylara karşı çıkılmasın sesimiz çıkmasın değil eğer bi hodri meydan yapacaksak herşeye dikkat etmek lazım kolasını içelim ekmeğini yemeyelim deodorantını kullanalım arabasına binmeyelim bunlar sadece lafta sözde kalır
sayın yönetici arkadaşım, kusura bakmayın ama yanlış yaptınız.
ben bir milletin liderine hakaret etmedim, benim milletime hakaret eden, cumhurbaşkanımın telefonuna dahi çıkmaya tenezzül etmeyen, ezcümle beni ve milletimi aşağılayan birine hakaret ettim ben. ve buna sonsuz olarak hakkım olduğunu düşünüyorum. bunun fransızlarla, fransız milletiyle bir ilgisi yoktur. ve siz sevgili yönetici arkadaşım, öncelikle kendi milletinizin, ülkenizin onurunu korumak, ve sizi küçük düşürmeye tevessül edenlere karşı durma borcunuz vardır.
doğrusu incittin, kırdın bizi kardeşim. bu mesajın tamamını silmek yerine karşı olduğunuz kelimeleri silebilir, tamamına dokunmayabilirdiniz. kaldı ki ben yüz kızarıklığına sebep olabilecek bir mesaj, küfür falan da yazmış değilim. sizi zorda bırakacak, kalkıp da birinin "böyle bir mesaja nasıl müsaade ettiniz?" diyebileceği hiçbir şey yazmadım. her Türk'ün içinden geçebilecek şeyler yazdım sadece.