Yanlız yaşayanların ortak noktaları..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Yanlız yaşayanların ortak noktaları..
geceleri ne yazık ki bölük pörçük uyumak ("o ses neydi, kapı kilitli miydi, üst kattakilerin sesi mi o?")
olası bir elektrik kesintisine ya da sigorta atmasına karşı cepte ufak bir el feneriyle dolaşmak (benden başkası gitmeyecek ne de olsa sigortayı kaldırmaya mantığıyla...)
başkalarının görmemesi gereken her türlü ıvır zıvırın aile evi ve öğrenci evinin aksine özenle raflarda duruyor olması (mektuplar, günlükler, hediyeler, anısı olan zımbırtılar...)
dışarıda içildiğinde ve otobüs kaçtığında "ya tamam sorun değil taksi tutup bana gidebiliriz," önermesinin her zaman hazır olması (başkaları ya ailesiyle yaşıyor ya da evinde tek bir odada yaşıyor olduğundan yatacak yer ve eve alkollü dönme sorunu olduğunda taksiyle dönülecek banko eve sahip olmak), tek başına kavanoz açmanın pratik yolunu biliyor olmak, tek başına ilkyardım yapabiliyor olmayı da biliyor olmak (olası kramplar, kesikler ve tansiyon düşmelerinde evde başka biri olduğu zamanlardan daha metanetli davranabilmek, sakinliği koruyabilmek)
yalnızlıktan ve sessizlikten sıkılınabileceğinden yüzde doksan bir evcil hayvan sahibi olmak
eve girerken kapıyı açar açmaz ilk iş olarak evin bıraktığınız gibi olup olmadığını kontrol etmek (bunu da sizden başka yapacak kimse olmadığından) gibi çoğaltılabilecek...
biraz olsun paranoyaksanız alışana kadar zor olsa da alıştıktan sonra tüm paranoyalarınız size kapıyı kilitlemek kadar normal gelmeye başlıyor ve paranoyalarınız sayesinde kendinizi güvende hissedebiliyorsunuz, yanında gelen kimseye hesap verme zorunluluğunuzun olmaması bonusu da cabası.
tv izledikleri kanepeleri çoğu zaman yatak haline getirmeleri
yalnızlığın verdiği anksiyete nedeniyle evin nüfusunu kalabalık göstermek gibi bilinçaltı bir dürtüyle evin her bir köşesinin ışıklarını yakmaları
yemek yapmak yerine hazır mamüllere dayanmaları
ikinci maddedeki sebep nedeniyle yüksek sesle müzik dinlemeleri
sigara içiyorlarsa evi duman altı hale getirmeleri
uykusuzluk çekmeleri ya da sıklıkla geç yatmaları
bulaşıkları biriktirmeleri, iki-üç gün geçtikten sonra yıkamaları
yalıtımı şahane apartmanlarımız sayesinde her sesten işkillenmeleri, evde benden başka biri mi var lan, hırsız mı girdi, üç harfli mi dadandı diye kendi kendilerini tırstırmaları

:kop:

• Beğen
Tepkiler: pelın_, y n s c n ve fullwar

fullwar

fullwar

Üye
En sevdikleri yemek makarnadır.

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
'Patron

'Patron

Üye
cok guzel ve mukemmwl bisey kiymetini bil valla.

• Beğen
y n s c n

y n s c n

Üye
Güzel ama başlık yanlış, yalnız olacak esracım :)

• Beğen
furkan5800

furkan5800

Üye
ellerine muhtactır

• Beğen
Tepkiler: fullwar
Consul9

Consul9

Üye
Yalnız olmasın o :ehe

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Köpek veya hayvan beslemekte olabilir

y n s c n

y n s c n

Üye
Öğrenci olduğum halde yalnız yaşayamadığım için su anlık ekleyemiyorum malesef :D Ama aklıma geldikçe konu altına eklerim :ehe

pelın_

evde benden başka biri mi var lan, hırsız mı girdi, üç harfli mi dadandı diye kendi kendilerini tırstırmaları

:kop:
1 sen tek kaldım hep bunları söylemiştim kendi kendime:)

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
:ehe üstüne üstlük dün gece korku filmi izledim.Paranormal......3 resmen sabaha kadar yusuf yusuf :D:D:D

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

arasaydın ya:):)
bide evde etmek kalmadıgında hadi bugünde sen al dıycek kimsenin olmaması çok fena bişey

• Beğen
fullwar

fullwar

Üye
İşten yada okuldan geldiğinde dağ gibi bulaşığa bakıp. ... (burası sansür) deyip koyvermeleri. :)

pelın_

Tek başına yemek yemek mesela nefret ederim ozamnda nefret ederdim:(

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
tuvalete kapın açık girebiliyosun..buda iyi taraflarından :D:D:D

• Beğen
Tepkiler: pelın_
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt