Cep Telefonu Önerileri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

soner98

Üye
    Konu Sahibi
Cep Telefonu Önerileri
Merhaba arkadaşlar. Şu sıralar yeni bir telefon almak istiyorum, elimde 6500s ve 5800xm cihazları var. Ama bu yeni alıcağım telefon dokunmatik olmamalı ve wi-fi çekmeli. Böyle bir imkanımız varmı? var ise telefon önerilerinizi bekliyorum.

y n s c n

y n s c n

Üye
Nokia E72 diyorum ben. :oke:

MezraL123

MezraL123

Üye
Blackberry yada Nokia e6 düşünebilirsin..

JBelieber

JBelieber

Üye
c5-03 derim :D şaka bir yana ===>blackberry curve 8520

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Blackberrylere bakmalısın

fullwar

fullwar

Üye
Fiyat bütçeni bilmemekle birlikte. Tabiki bir çok alternatif var. Burada bir telefondan ne istediğin önemli. Sana bunu al şunu al demektense sitede ve Youtube'ta falan videoları incele karşılaştır bence. Yoksa, Nokia, Samsung, Motorola, LG, HTC, iPhone, Blackberry gibi dünya kadar üretici var ve hepside kendine göre gayet başarılılar. Tek tavsiyem Android'li bir telefon alırsan geleceğin garanti olur.

soner98

Üye
    Konu Sahibi
Fiyat bütçeni bilmemekle birlikte. Tabiki bir çok alternatif var. Burada bir telefondan ne istediğin önemli. Sana bunu al şunu al demektense sitede ve Youtube'ta falan videoları incele karşılaştır bence. Yoksa, Nokia, Samsung, Motorola, LG, HTC, iPhone, Blackberry gibi dünya kadar üretici var ve hepside kendine göre gayet başarılılar. Tek tavsiyem Android'li bir telefon alırsan geleceğin garanti olur.

Aslında Nokia 6700 Slide gözüme çarptı ama onun da wi-fi özelliği yok. Androide ısınamadım arkadaşta var kurcaladım ettim, sevmedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt