Telefon Tavsiyesi Nokia e6 mi Nokia 701 mi Yardım Lütfen..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kLaoustRe

Üye
    Konu Sahibi
Nokia e6 mi Nokia 701 mi Yardım Lütfen..
Merhaba Arkadaşlar nokia 5800 Kullanıcısıyım telefonu değişmeyi düşünüyorum kafama yatan nokia e6 ve nokia 701 hangisini önerirsiniz... Yada fiyatı 900 ü aşmayacak önerdeğiniz daha iyi bi telefon var mı..?. Yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler..

BrainFree

BrainFree

Üye
Symbian lstersen e6 al. Wp7 mango istersen de 701 al. 701 symbian belle se.eneği de var. Eğer ki 701 almayı düşünüyorsan alma, haziranla Lumia 800 türkiyede olacak onu alırsın.

----------Eklendi @ 14:09:24 ---------- Yazıldı @ 14:08:52 ----------

E72 de v5 seçeneğin olabilir tabi istersen.

• Beğen
Tepkiler: kLaoustRe

kLaoustRe

Üye
    Konu Sahibi
Fiyatı ne olacak peki bu lumia 800 ün bi bilginiz var mi.?. Pek ucuz olacağını sanmıyorum..

anılbaran

anılbaran

Üye
dostum sen benı dınle 701 al. nokıanın en ıyı symbıan telefonu 701 i al derim. :oke:

• Beğen

kLaoustRe

Üye
    Konu Sahibi
Peki TeşekkürLeR.. :)

Lenneth

Üye
Xperia Neo V guzel bir tercih olabilir sizin icin

2 si arasinda ise 701.

• Beğen
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Tabi ki 701 her yönüyle E6'dan çok daha üstündür. En iyi Symbian Belle cihazıdır.

Jrcan1

Jrcan1

Üye
Doğruya doğru Nokia 701 e6'dan daha üstün.Ama ben e6'yı tercih ederdim.Çünkü hem qwerty hem dokunmatik.Ama 701 'de bir yandan harika Dahili NFC,8mp kamera,HD video bunlar iyi özellikler :oke: Vodafone'lu olsaydın.Vodafone kampanyasıyla alabilirdin

BrainFree

BrainFree

Üye
bi konu vardı hemen link veremiyorum :( neyse. lumia 800 Windows Mango 7 olacak. 1.5 GHz işlemcisiyle süper olacak. Almanya'da çıktı, alman forumlarında vardır.

----------Eklendi @ 21:16:58 ---------- Yazıldı @ 21:16:27 ----------

Türkiye'ye gelince de fiyatı da süper olur :s

tempestshine

tempestshine

Üye
Benim kafam bu gibi durumlarda hep karışır.qwerty klavyeli ve dokunmatik özelliğiyle bence e6 iyi bir telefon.Ama 701 her haliyle ondan daha üstün.Ama benim kendi tercihim e71 :oke:

Jrcan1

Jrcan1

Üye
Benim kafam bu gibi durumlarda hep karışır.qwerty klavyeli ve dokunmatik özelliğiyle bence e6 iyi bir telefon.Ama 701 her haliyle ondan daha üstün.Ama benim kendi tercihim e71 :oke:

qwerty klavyelilere bir zafın mı var ? :D Bence 701 daha iyi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...