neyi? uyuyamadın dimi :)
greenmile Üye hoşbuldum metin sağol ----------Eklendi @ 00:14:56 ---------- Yazıldı @ 00:14:38 ---------- biz geldik diye mi
hoşbuldum metin sağol ----------Eklendi @ 00:14:56 ---------- Yazıldı @ 00:14:38 ---------- biz geldik diye mi
devran_34 Üye size bi konu belirleyeyim bu 5 tl nin arka yüzünde TÜRKİYE CUMHURİYETİ yazıyo onun altına bakın el işateri var alt resimdeki paranın arka tarafında TÜ ünün altına dogru ini yavasca orada var o nedir niçin koyulmuş o ?
size bi konu belirleyeyim bu 5 tl nin arka yüzünde TÜRKİYE CUMHURİYETİ yazıyo onun altına bakın el işateri var alt resimdeki paranın arka tarafında TÜ ünün altına dogru ini yavasca orada var o nedir niçin koyulmuş o ?
Tuba.Erva Üye greenmile' Alıntı: hoşbuldum metin sağol ----------Eklendi @ 00:14:56 ---------- Yazıldı @ 00:14:38 ---------- biz geldik diye mi Genişletmek için tıkla ... yoo zaten
greenmile' Alıntı: hoşbuldum metin sağol ----------Eklendi @ 00:14:56 ---------- Yazıldı @ 00:14:38 ---------- biz geldik diye mi Genişletmek için tıkla ... yoo zaten
SHS Üye adamım ben paraya bakmam harcarım ----------Eklendi @ 00:17:09 ---------- Yazıldı @ 00:16:41 ---------- k.i.b Tuba
adamım ben paraya bakmam harcarım ----------Eklendi @ 00:17:09 ---------- Yazıldı @ 00:16:41 ---------- k.i.b Tuba