Simple Belle Final |5800 v60.0.003&v41.0.010|The Fastest Firmware|

Sponsorlu Bağlantılar

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
bu linkten ilk sıradakine gir.

king7755

king7755

Üye
4x4 menü olsa hemen indircektim ama vazgeçtim :D güzel gibi duruyor

xenon56

xenon56

Üye
beyler biri yardım etsin lütfen...herşeyi yaptım ama en son flash lama işleminden önce baktım türkçe dil desteği göremeyince vazgeçtim yazılım yüklemekten...neden türkçe dili çıkmadı:( bi yerde hata mi yapıyorum

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
kardeş şakamı yapıyosun sen ya?

neco426

Üye
Teşekkürler güzel paylaşım...:pro:

soner98

Üye
Eline Sağlık :) Güzele benziyor ve şimdi %12 :) indiriyorum.

AvCı27

AvCı27

Üye
4x4 Menü İstek olursa Eğer Upload Yapabilirim yani Foruma Ekleyebilirim .... :naughty:

king7755

king7755

Üye
teşekkürler xD (h)

catlax66

catlax66

Üye
hacım bu fw yi kullanıyorum 3*4 çok iyi bence. ayrıca internet rodyonun simgesi çıkmıyo bide şu yazıları ortalasan çok iyi olacak onun dışında fotograf bölümündende 3d resim gezginini çıkarsan on numara olacak en uzun kullandığım fw gayette basarılı çok sevdim tebrik ederim

Edit : son sürümü yeni farkettim :D

berkeren23

Üye
ne olursun bi daha n97 kimliği kazandırma suna hiç bi yararı yok hep zararı dokundu

cnbrs56

cnbrs56

Üye
çok güzel olmuş bayıldım bu jwfye.
:tşk:

TheOldBros

TheOldBros

Üye
sinirsiz internet geldigi zaman yukleyecegim peki bildirimlerin sorunu cozuldumu bu arada eline saglik

catlax66

catlax66

Üye
beyler biri yardım etsin lütfen...herşeyi yaptım ama en son flash lama işleminden önce baktım türkçe dil desteği göremeyince vazgeçtim yazılım yüklemekten...neden türkçe dili çıkmadı:( bi yerde hata mi yapıyorum

kardeşim jaf ta türkçe olduğuna dair birşey çıkmiyo ama içeriği tamamen türkçe gayet stabil kaçırma derim valla ben şuan lite versiyonunu kullanıyorum tek sıkıntısı var fontta IEN harfleri kalın onun dışında birşey görmedim

TheOldBros

TheOldBros

Üye
AvCı27 sen eski konununkini 4x4 yapmışın şu yeniye de bi el atsan süper olur :D

AvCı27

AvCı27

Üye
4x4 Menü Simple Belle Final_C6v41_5800_v60.0.003

Görüntüler Kendi Telefonumdandır..Tekrar Söylüyorum Cfw de 4x4 Menü Düzeni Haricinde Hiçbir Değişiklik Yapılmamıştır..Symbian Modder (Furkan) Arkadaşımın Eline Sağlık 4x4 çeker Bir Cfw olmuş..Benim Gibi 4x4 Menü Sevenler İçin Foruma Ekliyorum..Yapmanız Gereken Dosyaları çıkartıp JaFLA Flashlamak o Kadar..

Rar Şifre: avcı27

<<<< İndirmek İçin Tıklayın
:good:

Üst Alt