5800 telefon hafızası 1mb düştü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
123adil

123adil

Üye
    Konu Sahibi
5800 telefon hafızası 1mb düştü
telefonu bilgisayarıma bagladım ve c de yer yok dedi sonra sinirlendim bu şeyini şey ettigim makinasının cözümünü bilen varsa beni yola soksun şimdi sakinim.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
format at en kolay yol atarsan dosyalarını yedekle

ress01

Üye
ramblow diye bi program var kardes onu yükle istersen düzelebilir bi dene derim

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
ramblow diye bi program var kardes onu yükle istersen düzelebilir bi dene derim

O ram temizlemek için

----------Eklendi @ 23:18:04 ---------- Yazıldı @ 23:08:51 ----------

veya uninstall king kur onda yüklü bütün uygulamaları görürsün topluca kaldirirsin

123adil

123adil

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim ailem format kısa ve öz attım

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
en iyisi format gibi gözüküyor

Avunyali

Üye
telefonu bilgisayarıma bagladım ve c de yer yok dedi sonra sinirlendim bu şeyini şey ettigim makinasının cözümünü bilen varsa beni yola soksun şimdi sakinim.
Hard format Ses açma + ses kapama + yeşil tuş ve kırmizı tuş ... Telefon kapalı olması lazm

power_viper

power_viper

Üye
benim de telefonun hafızası şu an 1mb format atmadan nasıl eskisi gibi yapabilirim ?

Avunyali

Üye
Yapman zor

berk2010_2

Üye
Hackle değilse phytonu yükle sonra x clear ı en az 10mb yerin olur bir şey daha diyeceğim sen en son ne zaman format attin?

berk2010_2

Üye
İşte ilk önce hackle anıl gelir şimdi o söyler nasıl hackliyeceğini sonra s60v5 uygulqmalarına gir sistem araçlarındaydı heralde telden girdiğim için alıntı yapamıorum maalesef :(

Febris

Febris

Üye
cfw yukle :) en temizi

CYBERstix

CYBERstix

Üye
bende baya uğraştım format atmamak için.ama en son çare mecburen soft format attım. hard format atmaya gerek yok büyük bir sorun olmadıkça.hafıza için soft format yeter.forum da arat bi kodu var onu yaz soft format atıyor.ama mutlaka nokia suitle yedekle format atmadan önce.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt