E7 için sızıntı belle çıkmış..bir tek c6-01 kaldı ha gayret :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okitox

okitox

Üye
ne zaman telefon alsam onunla ilgili bi sıkıntı oluyo zaten :D zamanında bi 6233 almıştım. Daha operatörlerde doğru düzgün 3g yoktu ama bu telefonda vardı. neyse telefonu aldım faturayı imzaladık şudur budur derken açtım telefonu dükkanda...sonraki muhabbet aynen şöyleydi telefoncuyla aramda geçen;

-ben: eee şimdi napıyoruz bu 3g'yi?
-telci: hocam bununla görüntülü görüşme falan yapabilirsin, daha iyi de çeker.
-ben: nası yapıcaz görüntülü görüşmeyi?
-telci: kameraya bakcan karşı taraf da bakıyo o şekilde hocam.
-ben: ee ben şimdi telin arkasını çevirince konuştuğum adamı nası görücem?
-telci: ön tarafta kamera yok zaten.
-ben: işte bana da o mantıksız geldi zaten yani kendimi göstermek için telefonun arkasını çevireceksem ben karşıdakini nası görecem?
-telci: valllaaaaaaaaa, orasını ben de bilmiyorum yeni geldi zaten bunlar.
-ben: e hadi madem eyvallah...

her aldığım telefonda böyle yeni bi özellik vardı ama hiç kullanmak nasip olmadı :D:D belle de olmazsa artık telefon almam. bardak misina kombinasyonuyla devam ederim...

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
ben belle gelecek diye nokia aldım.gelmezse nokia alırsam daha şerefsizim

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
emin olun c6 da çok satan bir model..geçen martta aldım kaç telefoncu dolaştığımı ben bilirim yok yok..

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
ne zaman telefon alsam onunla ilgili bi sıkıntı oluyo zaten :D zamanında bi 6233 almıştım. Daha operatörlerde doğru düzgün 3g yoktu ama bu telefonda vardı. neyse telefonu aldım faturayı imzaladık şudur budur derken açtım telefonu dükkanda...sonraki muhabbet aynen şöyleydi telefoncuyla aramda geçen;

-ben: işte bana da o mantıksız geldi zaten yani kendimi göstermek için telefonun arkasını çevireceksem ben karşıdakini nası görecem?

her aldığım telefonda böyle yeni bi özellik vardı ama hiç kullanmak nasip olmadı :D:D belle de olmazsa artık telefon almam. bardak misina kombinasyonuyla devam ederim...

ahahah :))) dostum dialog süper :))) ama 6233 de güzel telefondu yaa :))) neyse ki şimdi 3G nin aslında hızlı bağlantı olduğunu biliyoruz ve beklentilerimiz de o yönde :D

qsaw

qsaw

Üye

:zuhaha:

Dampierre

Dampierre

Üye
c6-01'e belle çıkmazsa nokia'nın binasına c4 koyar patlatırlar, çıkmama gibi bir ihtimali yok

okitox

okitox

Üye
nokia da onların binasına c4-01 koyar patlatır. 250 yeni özellik ile.... :P

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

deli oğlan

Üye
c6-01 üzerinde belle görselleri çoğalmaya başladı bence yakındır sızdırılması :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
nerden buldun o resimi yiğido

AsaRTy

AsaRTy

Üye
C6-01'e Kesin Gelicektir ;)
Ondan Yana Sıkıntım Yok Ama Bendeki Şu 3.5G Problemi Bi Çözülse :(

u_cosar

u_cosar

Üye
yakında c6-01 içşnde çıkacktır inşallah

uruno

uruno

Üye
forum.dailymobile.se/index.php?topic=58990.0 enteresan şeyler oluyor burda

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
hakan_710

hakan_710

Üye
emin olun c6 da çok satan bir model..geçen martta aldım kaç telefoncu dolaştığımı ben bilirim yok yok..
ben de alırken sıkıntı çekmiştim ama geçen gün media markt açılışı vardı pazar malı gibi sepete doldurmuşlar 70-80 tane vardı en az fiyatı da 549 du :D :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
C6-01 'e kesin Belle gelicek arkadaşlar sabır lütfen .
Ve tek çıkmayan siz değilsiniz arkadaşlar X7 ve 500'ü unutmayın . (Gerçi bu forumda bunları fazla kullanan yok ama onlarda sonuçta telefon .)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt