okitox
Üye
ne zaman telefon alsam onunla ilgili bi sıkıntı oluyo zaten
zamanında bi 6233 almıştım. Daha operatörlerde doğru düzgün 3g yoktu ama bu telefonda vardı. neyse telefonu aldım faturayı imzaladık şudur budur derken açtım telefonu dükkanda...sonraki muhabbet aynen şöyleydi telefoncuyla aramda geçen;
-ben: eee şimdi napıyoruz bu 3g'yi?
-telci: hocam bununla görüntülü görüşme falan yapabilirsin, daha iyi de çeker.
-ben: nası yapıcaz görüntülü görüşmeyi?
-telci: kameraya bakcan karşı taraf da bakıyo o şekilde hocam.
-ben: ee ben şimdi telin arkasını çevirince konuştuğum adamı nası görücem?
-telci: ön tarafta kamera yok zaten.
-ben: işte bana da o mantıksız geldi zaten yani kendimi göstermek için telefonun arkasını çevireceksem ben karşıdakini nası görecem?
-telci: valllaaaaaaaaa, orasını ben de bilmiyorum yeni geldi zaten bunlar.
-ben: e hadi madem eyvallah...
her aldığım telefonda böyle yeni bi özellik vardı ama hiç kullanmak nasip olmadı
belle de olmazsa artık telefon almam. bardak misina kombinasyonuyla devam ederim...
zamanında bi 6233 almıştım. Daha operatörlerde doğru düzgün 3g yoktu ama bu telefonda vardı. neyse telefonu aldım faturayı imzaladık şudur budur derken açtım telefonu dükkanda...sonraki muhabbet aynen şöyleydi telefoncuyla aramda geçen;-ben: eee şimdi napıyoruz bu 3g'yi?
-telci: hocam bununla görüntülü görüşme falan yapabilirsin, daha iyi de çeker.
-ben: nası yapıcaz görüntülü görüşmeyi?
-telci: kameraya bakcan karşı taraf da bakıyo o şekilde hocam.
-ben: ee ben şimdi telin arkasını çevirince konuştuğum adamı nası görücem?
-telci: ön tarafta kamera yok zaten.
-ben: işte bana da o mantıksız geldi zaten yani kendimi göstermek için telefonun arkasını çevireceksem ben karşıdakini nası görecem?
-telci: valllaaaaaaaaa, orasını ben de bilmiyorum yeni geldi zaten bunlar.
-ben: e hadi madem eyvallah...
her aldığım telefonda böyle yeni bi özellik vardı ama hiç kullanmak nasip olmadı

belle de olmazsa artık telefon almam. bardak misina kombinasyonuyla devam ederim...
)) dostum dialog süper