Nokia 701 symbelle flashplayer ???

Sponsorlu Bağlantılar

hellord

hellord

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 701 symbelle flashplayer ???
Arkadaşlar bu nokia hala neden flash sorununu cözemedi veya flash player neden symbiana pragram üretmiyor

engin_erg

engin_erg

Üye
bildiğim kadar tüm telefonlardan çekti yada çekecek tam emin değilim bundan bilgisayarlarda nasibini alacaklarmış bundan sonra html5 üzerinde yoğunlaşacaklarmış

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
şuan 701de ve S^3 cihazlarda Flash Lite 4.0 var hali hazırda
Adobe tüm mobil cihazlarda flash ın Html5 varken gereksiz ve meşakkatli olduğunu düşünüp güncellemsini durdurdu
Mevcut flash playerlar şuanki şekilde çalışmaya devam edecek

qsaw

qsaw

Üye
şuan 701de ve S^3 cihazlarda Flash Lite 4.0 var hali hazırda
Adobe tüm mobil cihazlarda flash ın Html5 varken gereksiz ve meşakkatli olduğunu düşünüp güncellemsini durdurdu
Mevcut flash playerlar şuanki şekilde çalışmaya devam edecek
nedir bu html5 ?

aydnzara

Üye
peki videolar nasıl izlenecek?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
html5 flashın yaptığı birçok işi ve video izleme işlemini gerçekleştirecek bir kodlama
flash çok güzel görsel işler yapabilmesine rağmen güçlü sistem gereksinimi ve enerji tüketiminden dolayı mobil cihazlar için ağır geliyor
fakat html5 adından da anlaşılacağı üzere bilinen html dilinin gelişmiş bir versiyonu ve daha az kaynakla flash ın eksikliğine çözüm getirecek gibi duruyor

qsaw

qsaw

Üye
html5 flashın yaptığı birçok işi ve video izleme işlemini gerçekleştirecek bir kodlama
flash çok güzel görsel işler yapabilmesine rağmen güçlü sistem gereksinimi ve enerji tüketiminden dolayı mobil cihazlar için ağır geliyor
fakat html5 adından da anlaşılacağı üzere bilinen html dilinin gelişmiş bir versiyonu ve daha az kaynakla flash ın eksikliğine çözüm getirecek gibi duruyor
bende araştırdım ama ne zman geleceği meçhul

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
bende araştırdım ama ne zman geleceği meçhul

şuan Html5 kullanılıyor
Youtube yavaş yavaş görünüm değiştiriyor farketmişsindir yeni görüntüsü için Html5 kullanıyor diye biliyorum
şuanki mevcut Anna ve Belle sürümlerinde Html5 desteği var zaten ayrıca Opera da Html5 destekliyor galiba

SevilayDeniz

Üye
Opera'da, Facebook ve Youtube videoları izlenmiyor. Mevcut web tarayıcısından izlenebiliyor.

man20

man20

Üye
şuan Html5 kullanılıyor
Youtube yavaş yavaş görünüm değiştiriyor farketmişsindir yeni görüntüsü için Html5 kullanıyor diye biliyorum
şuanki mevcut Anna ve Belle sürümlerinde Html5 desteği var zaten ayrıca Opera da Html5 destekliyor galiba
anna'da html 4.1 kullanılıo die biliyorum nokia'nın sitesinde n8'e baktığımda öle yazıo

khytr89

khytr89

Üye
flash artık tarih olmaya aday.. çok sistem kaynağı sömürüyor.. adobe html 5 e geçmekle akıllılık etmiş.. yeni sitelerin çoğu html5 zaten.. youtube de de geçme hazırlığı var gibi.. bakalım önümüzdeki yıllar ne gösterecek..

bu arada flash playerin olduğu tek telefon samsung note.. onun dışında flash olan telefon yok

qsaw

qsaw

Üye
şuan Html5 kullanılıyor

HTML5 destekliyor opera mobile ve orjinal browser.
Madem html5 neden flash a ihtiyaç duyuyoruz html 5 hani flashsız çalışacaktı bu arada fark ettim you tubeyi :D

SilentOne

SilentOne

Üye
bu arada crome da html 5 kullanıyor

AмσηR@

AмσηR@

Üye

android için gelmiş sanırsam

pRime.

pRime.

Üye
neden çekti peki ?

ilerletemiyorlar çünkü, gs2 gibi güçlü telefonlar bile zaman zaman flash içeriğini açmakta zorlanabiliyor.

----------Eklendi @ 20:32:40 ---------- Yazıldı @ 20:31:33 ----------

peki videolar nasıl izlenecek?

izleniyor zaten videoların çoğu

----------Eklendi @ 20:33:52 ---------- Yazıldı @ 20:32:40 ----------

AмσηR@;4117160' Alıntı:

android için gelmiş sanırsam

androidin belli modellerine mevcut flash 11. daha düşük modellere ise resmi olmayan flash lite var bizimki gibi yani.

----------Eklendi @ 20:38:40 ---------- Yazıldı @ 20:33:52 ----------

flash artık tarih olmaya aday.. çok sistem kaynağı sömürüyor.. adobe html 5 e geçmekle akıllılık etmiş.. yeni sitelerin çoğu html5 zaten.. youtube de de geçme hazırlığı var gibi.. bakalım önümüzdeki yıllar ne gösterecek..

bu arada flash playerin olduğu tek telefon samsung note.. onun dışında flash olan telefon yok

youtube halihazırda html5 destekliyor, bazı videoları html5 ile açıyor. ve yanlışınız var üst sınıf android telefonların çoğu flash destekliyor. buradan adobe flash sertifikalı cihazlara bakabilirsiniz:

----------Eklendi @ 20:41:55 ---------- Yazıldı @ 20:38:40 ----------

html5'i merak edenler buraya bakabilir:
tarayıcınızın html5 puanını burdan öğrenebilirsiniz:

Üst Alt