Eski Bir Telefon Yedeğinden Rehber'i Telefonuma Nasıl Aktarabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
Eski Bir Telefon Yedeğinden Rehber'i Telefonuma Nasıl Aktarabilirim?
Geçenlerde CFW Yüklemek için Telefon Rehberini Falan Nokia Suite Kayıt Etmiştim. Ancak Bir Problem Oldu ve Bu Kayıtlar Kayboldu. Elimde Telefonun CFW Öncesi Bir Yedeği Var Bu Yedekten Rehber Kısmını Alabilir miyim?

Şimdiden Yardımlarınız için Teşekkür Ederim...

D.N: Konu Yanlış Yerdeyse Özür Dilerim...

İyi Forumlar!

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
yedegin nerdeyse ordan contact diye dosya varsa onu yedekle geri yukle.
yada ovi suit yedek aldiysan telefondan rehbere gir ordan ovi sencrone var ordan yaparsan suit'te yaptigin yedek geri gelir.
Cunku ovi suit yedek alirken nokia kullanici bilgilerinede yedek kaydediyor.

• Beğen
Tepkiler: Pesimistt5
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
yedegin nerdeyse ordan contact diye dosya varsa onu yedekle geri yukle.
yada ovi suit yedek aldiysan telefondan rehbere gir ordan ovi sencrone var ordan yaparsan suit'te yaptigin yedek geri gelir.
Cunku ovi suit yedek alirken nokia kullanici bilgilerinede yedek kaydediyor.

Ben bahsettiğim yedeği aldıktan sonra bir flash bellekde sakladım. Bilgisayara format attım o yedekten sonra. Benim bu yedeği Nokia Suite yükleyebilmem mümkün mü?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Ben bahsettiğim yedeği aldıktan sonra bir flash bellekde sakladım. Bilgisayara format attım o yedekten sonra. Benim bu yedeği Nokia Suite yükleyebilmem mümkün mü?
Demek istedim tam olarak su.
Eger pc nokia ovi suit araciligla nokia kullanici adi kullanarak rehberi yedek aldiysaniz ayni islemi telefon rehberine girin ovi yedekleme yani sencronize var ordan nokia sayfasinda kesinlikle vardir ordan rehberi geri yukleme yapabilirsiniz.telefondan
eger yedegi flash bellege kayit yaptiysan pc ye bagla oviden yedek yeri olarak flash bellegi gosterirsen olabilir ama burasini bilmiyorum yanlis bilgi olmasin.
ilk dedgim gibi sorunsuz yukleme yapabilirsin.

• Beğen
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi

Demek istedim tam olarak su.
Eger pc nokia ovi suit araciligla nokia kullanici adi kullanarak rehberi yedek aldiysaniz ayni islemi telefon rehberine girin ovi yedekleme yani sencronize var ordan nokia sayfasinda kesinlikle vardir ordan rehberi geri yukleme yapabilirsiniz.telefondan
eger yedegi flash bellege kayit yaptiysan pc ye bagla oviden yedek yeri olarak flash bellegi gosterirsen olabilir ama burasini bilmiyorum yanlis bilgi olmasin.
ilk dedgim gibi sorunsuz yukleme yapabilirsin.

Nokia Contacts Ovi'nin Sitesine Giriş Yapınca Rehber Karşıma Çıktı. Sitede Numaralar Yüklü Şuan ama Ben Rehberde Ovi Senkronizasyon Aradım Bulamadım Benim Telefonda CFW Yüklü Acaba Kaldırılmış mıdır? :S Aramaya Devam Ediyorum ama Siteden Telefona Yollama veya Siteden PC'de ki Ovi Suite'ye İndirip Oradan Telefona Aktarma gibi Birşey Denemek Mümkün mü?

Senide Yordum Kusra Bakma.. :(

----------Eklendi @ 18:36:31 ---------- Yazıldı @ 18:12:10 ----------

Sorunu Hallettim.

Nokia PC Suite Yükledim. Yedeği Çift Tıklatınca Telefon Seçme Kısmı Geldi Telefonu Seçtim Oradan. Daha Sonra Yine Yedeği Seçtirdi Program İçerisinden. Seçtim Devam Ettim. Ardından Yedekleme İçerisinden Neleri Yükleyeceğimi Seçtirdi (Rehber, Mesajlar, Kullanıcı Ayarları vs...). Rehber'i Seçtim Tamam dedim Yükledi ve Telefonu Yeniden Başlattırdı.

Yardımların için Çok Teşekkür Ederim...

İyi Forumlar!

ecel54

ecel54

Üye
ben netqin le yedekledim. Program bütün rehberi tek dosya olarak vcf formatında kaydediyor ve geri yüklemek için netqin e ihtiyaçta yok. X-plore dosya yönetisinden dosyanın üzerine tıklıyorum ve hepsini bir seferde kaydediyor

• Beğen
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
ben netqin le yedekledim. Program bütün rehberi tek dosya olarak vcf formatında kaydediyor ve geri yüklemek için netqin e ihtiyaçta yok. X-plore dosya yönetisinden dosyanın üzerine tıklıyorum ve hepsini bir seferde kaydediyor

Önerin için Çok Teşekkür Ederim. Banada Bu Tarz Birşey İyi Giderdi Gerçekten Programı Aramaya Başlıyım :)

Teşekkürler...

İyi Forumlar!

ecel54

ecel54

Üye
netqin antivirüsü s60v5 antivirüs programlarında bulabilirsin.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt