x10 mu neo v mi?acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yakup_281

yakup_281

Üye
    Konu Sahibi
x10 mu neo v mi?acil
ya beyler az önce hepsiburada da xperia serisine bakıyordum neo v almayı düşünüyordum ki bi baktım x10 indirimli 677 lira neo v de 677 lira ama kıyaslamada hata mı var acaba x10da flash ok ram çok az çoklu dokunmatik yok (mu) acil cevaplarınızı bekliyorum birini sipariş edecem

----------Eklendi @ 02:02:18 ---------- Yazıldı @ 01:33:29 ----------

şşşt

elmas14

elmas14

Üye
karşılaştırmada hatalar var bence x10da 3g yok diye yazmış bu mümkün olamaz diye düşünüyorum :S

yakup_281

yakup_281

Üye
    Konu Sahibi
Flash yokmuş

y n s c n

y n s c n

Üye
Kiyasla sitesi sadece yüzeysel kıyaslamaları yapar yani donanımsal olarak pek bilgi veremez çünkü bilmiyorlar :) En iyisi youtube'den ikisininde inceleme videolarını izle sana yardımcı olabilir.

fnldstntn

Üye
Bence kesinlikle neo v al hem donanimsal olarak daha iyi hem yazılım x10 a 2.3.3 ten sonra güncelleme gelmeyecek fakat neo v android 4 e güncellenecek...

yakup_281

yakup_281

Üye
    Konu Sahibi
Kiyasla sitesi sadece yüzeysel kıyaslamaları yapar yani donanımsal olarak pek bilgi veremez çünkü bilmiyorlar :) En iyisi youtube'den ikisininde inceleme videolarını izle sana yardımcı olabilir.

video ayrı bence dünyada eşi olmayan bi site bu kadar karşılaştırma yapan bi site daha yok

y n s c n

y n s c n

Üye
video ayrı bence dünyada eşi olmayan bi site bu kadar karşılaştırma yapan bi site daha yok

kiyas.la'nınmı dünyada eşi yok :) gsmarena'ya girmeyi dene :oke: Benimde söylemek istediğim şey şu; Evet adamlar kıyaslama yapıyorlar fakat sen orada gördünmü işlemcinin hangi model olduğunu gpu'nun kaç olduğunu vesaire. Donanımsal içerik vermiyorlar. Bluetooht var işte flaşı var felan kıyaslama dediğin bana göre böyle birşey değil. Aradaki performans farklarınıda anlamak gerek.. Youtube'da videolarda bu performans farkını görebilirsin izleyerek.

yakup_281

yakup_281

Üye
    Konu Sahibi

kiyas.la'nınmı dünyada eşi yok :) gsmarena'ya girmeyi dene :oke: Benimde söylemek istediğim şey şu; Evet adamlar kıyaslama yapıyorlar fakat sen orada gördünmü işlemcinin hangi model olduğunu gpu'nun kaç olduğunu vesaire. Donanımsal içerik vermiyorlar. Bluetooht var işte flaşı var felan kıyaslama dediğin bana göre böyle birşey değil. Aradaki performans farklarınıda anlamak gerek.. Youtube'da videolarda bu performans farkını görebilirsin izleyerek.

türkçe olarak diyelim

yakup_281

yakup_281

Üye
    Konu Sahibi
x10 bu kadar kötü mü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...