Nokia C6-00 & N97 Mini Portları | Tüm Telefonlar İçin

Sponsorlu Bağlantılar

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Tebrikler

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rica ederim :ok2:

MaxiFan

MaxiFan

Üye
Bu cfw yi JAF ile attım yanlız bu iletiyi aldım sebebi nedir acaba ?

Test modu ayarlari...
HATA! ISLEM IPTAL!
TAMAM

TURGAYBOZKUS

Üye
benim telefonum nokia 5230 üzerine orjinal firware mevcur ve sürüm numarası: V51.0.002

acaba bu cfw'yi yükleyebilirmiyim yoksa downgrade sorunu yaşayabilirmiyim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu cfw yi JAF ile attım yanlız bu iletiyi aldım sebebi nedir acaba ?

Test modu ayarlari...
HATA! ISLEM IPTAL!
TAMAM

Telefonun pilini çıkarıp takınca düzelir. Nokia Suite'den kaynaklanmaktadır.

----------Eklendi @ 18:27:37 ---------- Yazıldı @ 18:27:15 ----------

benim telefonum nokia 5230 üzerine orjinal firware mevcur ve sürüm numarası: V51.0.002

acaba bu cfw'yi yükleyebilirmiyim yoksa downgrade sorunu yaşayabilirmiyim

Yükleyemezsin, downgrade yapmış olursun ve sorun yaşarsın.

MaxiFan

MaxiFan

Üye
Telefonun pilini çıkarıp takınca düzelir. Nokia Suite'den kaynaklanmaktadır.

----------Eklendi @ 18:27:37 ---------- Yazıldı @ 18:27:15 ----------

Peki Bu Şekilde Telefonu Kullandığımızda ilerde sistemsel bir hatayla karşılaşırmıyız?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Telefona yüklenemezse kullanamazsın demektir. Telefonuna cfw yi yüklerken telefonun romu yanar. Servise göndermek zorunda kalırsın.

TURGAYBOZKUS

Üye

Yükleyemezsin, downgrade yapmış olursun ve sorun yaşarsın.[/QUOTE]

teşekkürler rambo. v51.0.002 için bir cfw hazırlığınız var mı? özelikle c6 işletim sistemine sahip?

mtaygun

Üye
ya benim telefon v60 fakat flashlama olayının v60 için nasıl yapılcağını bilmiyorum forumda da aradım bulamadım nasıl yapabileceğimi anlatan bir yer var mı ayrıca v52 ile v60 flashlamalarında bir fark var mı?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

teşekkürler rambo. v51.0.002 için bir cfw hazırlığınız var mı? özelikle c6 işletim sistemine sahip?[/QUOTE]

Henüz yok. İlerde olacaktır. Gündelik işlerim çok yoğunlaştığından CFW yapımına ara verdim.

Mücahit G

Mücahit G

Üye
teşekkürler

Symbian Modder

Üye
dopsy amacın post kasmak mı??

cilgin tankci

Üye
Rambo kardeş benim tel.X6 bluetootla başka bir nokıa 8MP kamerası olan telefondan resim atıyoruz X6 kabul etmiyor,bir türlü resim gönderemiyoruz,diğer video dosyaları gönderiyor sadece resimleri atamıyoruz başka bir sony ericson telle denedik gene olmadı pikseli düşük telefonlarla kabul ediyor ama onlarla etmiyor,bu neden kaynaklanıyor bununla bir ilgilenirseniz memnun olurum.

unloved

unloved

Üye

Gerçekten güzel çalışma olmuş süper yani
size bir kaç mod veriyorum bunu kurun keyfiniz yerine gelsin

----------Eklendi @ 10:51:57 ---------- Yazıldı @ 10:37:24 ----------

X6 İÇİN 18.12.2011 TARİHİ İLE OLANI YARIN UPLOAD EDECEĞİM VE RAMBO SAYESİNDE TABİKİ SORUNSUZ OLARAK SIFIR HATA

IŞIKLAR ,MSN FACE ,GALRERY MOD ,GALERY SHARE DELETE TUŞU ,C5 TUŞ KİLİTLİ ,3D PHOTO BROWSER , YENİ TEMA

BU MODLARI VERECEĞİM ARKADAŞLAR YAPSINLAR 5800 İÇİN YADA RAMBO ÖNCEKİ YAPTIĞIM V32 DE GÜZEL OLMUŞTU AMA MODLARI PAYLAŞAMADIM ÇÜNKÜ AYRI KLASÖR YAPMADIM BUNU V40 A UYARLADIM C6 V41 X6 V40 :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rambo kardeş benim tel.X6 bluetootla başka bir nokıa 8MP kamerası olan telefondan resim atıyoruz X6 kabul etmiyor,bir türlü resim gönderemiyoruz,diğer video dosyaları gönderiyor sadece resimleri atamıyoruz başka bir sony ericson telle denedik gene olmadı pikseli düşük telefonlarla kabul ediyor ama onlarla etmiyor,bu neden kaynaklanıyor bununla bir ilgilenirseniz memnun olurum.

Bu CFW yi mi flaşladın?

Gerçekten güzel çalışma olmuş süper yani
size bir kaç mod veriyorum bunu kurun keyfiniz yerine gelsin

----------Eklendi @ 10:51:57 ---------- Yazıldı @ 10:37:24 ----------

X6 İÇİN 18.12.2011 TARİHİ İLE OLANI YARIN UPLOAD EDECEĞİM VE RAMBO SAYESİNDE TABİKİ SORUNSUZ OLARAK SIFIR HATA

IŞIKLAR ,MSN FACE ,GALRERY MOD ,GALERY SHARE DELETE TUŞU ,C5 TUŞ KİLİTLİ ,3D PHOTO BROWSER , YENİ TEMA

BU MODLARI VERECEĞİM ARKADAŞLAR YAPSINLAR 5800 İÇİN YADA RAMBO ÖNCEKİ YAPTIĞIM V32 DE GÜZEL OLMUŞTU AMA MODLARI PAYLAŞAMADIM ÇÜNKÜ AYRI KLASÖR YAPMADIM BUNU V40 A UYARLADIM C6 V41 X6 V40 :)

Hayırlısı olsun kardeşim, ellerine sağlık :oke:

barış4646

Üye
ben yeni katıldım da şimdi bu port hangi versiyon için gecerli

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ben yeni katıldım da şimdi bu port hangi versiyon için gecerli

Nereye katıldın? Seni bir mülakat sonucu almadım. Görende sana kıyak yapıp bir tesise almışımda bazı şeylerden haberin yokmuş sanır. Konunun başlığını bile okumadın galiba. (Artık bu soruları görünce sinirleniyorum kusura bakmayın).

red_wolf07

Üye
arkadaş lar acıl yardım edermısin maımı night 2 oyununun oynayan varmı lütfen yardım edin

Üst Alt