BrainFree
Üye
Batarya ömrünü 3-4 saat uzatmak mı istiyorsun? Gel içeri gel :D
Evet güzel bir konuyla karşınızdayım. Bazı arkadaşların tahmin ettiim kadarıyla batarya ömrü problemi veya daha fazla isteme durumu var.
Öncelike ; bunu biliyordum, zaten öyle diye kimseyle muhabbete girmeyeceğim.
Büyük çoğunluğunuz cepnet kullanıcısı. Cepnetin 100 mb adil kullanımını aştığınzda bağlantı hızınız 96 kbps olması gerekliyor. (bu telefonda 30 kbps ye kadar düşüyor.) bu hız düşmesini TELEFONU 3G KULLANMAKLA ARTIRAMAZSINIZ. BU YÜZDEN UMTS DEĞİL GSM KULLANIRSAK hem BATARYA öMRÜ ARTACAK, HEM DE HIZINIZDA DÜŞME OLMAYACAK.
Aklı olan umts değil gsm kullanır, tabiki cepnetci reyizler için söylüyorum. (Wifide hız 300 kbps oluyor o ayrı
) sınırlı paket kullanan arkadaşlara ÖNERMİYORUM. KOTALILARIN HIZI DÜŞMÜYOR ZATEN
Uyarı! : 3g'yi kapatırsanız
arama geldiğinde bağlantı kesillebilir. Özellikle
geri sayımli indirmelerde de sorun olabilir.
Sonuca varılanlar:
3-4 Saat sadece 3g den 2g ye alarak farketmiş:
Öncelike ; bunu biliyordum, zaten öyle diye kimseyle muhabbete girmeyeceğim.
Büyük çoğunluğunuz cepnet kullanıcısı. Cepnetin 100 mb adil kullanımını aştığınzda bağlantı hızınız 96 kbps olması gerekliyor. (bu telefonda 30 kbps ye kadar düşüyor.) bu hız düşmesini TELEFONU 3G KULLANMAKLA ARTIRAMAZSINIZ. BU YÜZDEN UMTS DEĞİL GSM KULLANIRSAK hem BATARYA öMRÜ ARTACAK, HEM DE HIZINIZDA DÜŞME OLMAYACAK.
Aklı olan umts değil gsm kullanır, tabiki cepnetci reyizler için söylüyorum. (Wifide hız 300 kbps oluyor o ayrı
) sınırlı paket kullanan arkadaşlara ÖNERMİYORUM. KOTALILARIN HIZI DÜŞMÜYOR ZATENUyarı! : 3g'yi kapatırsanız
arama geldiğinde bağlantı kesillebilir. Özellikle
geri sayımli indirmelerde de sorun olabilir.
Sonuca varılanlar:
3-4 Saat sadece 3g den 2g ye alarak farketmiş:
Buyrun yorumlarınızı alalım.yaklaşık 3-4 saat gibi farketti diyebilirim
sen de edge kullanıyosun zaten