5800 yavaşlama sorunu çok acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pissed26

pissed26

Üye
    Konu Sahibi
5800 yavaşlama sorunu çok acil
arkadaşlar 2 güne kadar telefonumda hiçbi sorun yoktu ama 2 gündür resmen eziyet çekiyorum özellikle mesaj panosunda ciddi bi yavaşlama söz konusu mesajı yazıp gönder dediğimde 2 saniye sürmeyen göderiliyor yazısı şimdi 5-6 saniyelere kadar sürüyo,200 tane mesajı silmeyi denedim mesejaları 2 şer 3 er sildi telefon önceden 30 35 taneyi bi anda silerdi bundan 20 gün önce kullanılan mesaj hafızasını telefondan hafıza kartında getirdim bununda bi etkisi oalbilirmi yardımlarınızı bekliyorum..

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
teefona cfw at telefonun hızlanır :oke:

pissed26

pissed26

Üye
    Konu Sahibi
cfw orjinal bi olay değil diye biliyorum o yüzden yüklemek istemiyorum =)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
cfw orjinal bi olay değil diye biliyorum o yüzden yüklemek istemiyorum =)

cfw orijinal fw ye göre çok daha iyidir. Orijinal olayına bakmıcan yükle herşey var cfw de. Hız var, görsellik var var oğlu var :D sen bence beni dinle yükle telefonuna bi cfw bak o zaman telefonuna aşık olacaksın. :)

pissed26

pissed26

Üye
    Konu Sahibi
v60 versiyonu kullanıyorum hangi cfw yi yüklemem gerekir

Gambit2

Üye

5800_xpress_M

Üye
sistem modifikasyon bölümüne gir orada konu var en üstte bi kaç kişinin yaptığı cwfler aynı başlık altında... Anılbaran in cwfsini kurmanı tavsiye ederim hem çok hızlı hemde görsellik mükemmel.. Mobil olduğum için link veremedim kusura bakma..

oquz_esen

oquz_esen

Üye
arkadaşlar 2 güne kadar telefonumda hiçbi sorun yoktu ama 2 gündür resmen eziyet çekiyorum özellikle mesaj panosunda ciddi bi yavaşlama söz konusu mesajı yazıp gönder dediğimde 2 saniye sürmeyen göderiliyor yazısı şimdi 5-6 saniyelere kadar sürüyo,200 tane mesajı silmeyi denedim mesejaları 2 şer 3 er sildi telefon önceden 30 35 taneyi bi anda silerdi bundan 20 gün önce kullanılan mesaj hafızasını telefondan hafıza kartında getirdim bununda bi etkisi oalbilirmi yardımlarınızı bekliyorum..

Senin sorunun yokki kardes sadece ufak bi ayar deqişikliqi yapmışın
yapman qereken

Mesajlar/secenekler/ayarlar/diğer/kullanılan hafıza:Telefon hafızası

olarak seç tamamdır

pissed26

pissed26

Üye
    Konu Sahibi
Senin sorunun yokki kardes sadece ufak bi ayar deqişikliqi yapmışın
yapman qereken

Mesajlar/secenekler/ayarlar/diğer/kullanılan hafıza:Telefon hafızası

olarak seç tamamdır

telefona alınca sorun kalmıyo ama daha öncede mesaj hafızasını hafıza kartı olarka belirlemiştim, daha önce böyle bişey olmamıştı sonradan ortaya çıktı bende geri telefon hafızasına aldım mesajları ayrıca cfw düşünüyorum sanırım geçicem :)

joker.lg

joker.lg

Üye
eger hafıza kartına çok uygulama yüklemişsen olabilir şahsen bende bazen öyle oluyor o yüzden hızlandırma programı yap cfw atmak istemiyorsan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt