Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
esqalsiz

esqalsiz

Üye
:) bu senın fw güzel olmus da simdi fw yi yükledıkten sonra 3 tusa basıp format atınca navigasyon vs gibi uygulamalar silin miyo mu arkadasım var dı c6-01 e o sekılde format atmıs navigasyon facebook vs gibi uygulamalr sılınmıs. bıde yuklersem navifirm den 5800 navigasyon edtıons u yuklemeyı de dusunuyom en son maddesı 3.46 gb bunu ben nasıl yukluycem butun orda olan seylerı yuklemek ıstıyorum.jaf yerıne phoneix programından flash lasak bişiy olur mu senın fw ve orjınal navi fw sini ;)

anılbaran

anılbaran

Üye
kardes ben süreklı gıremıyom da faceden gorussek olmaz mı? :)

Burdanda görüşürz 7/24 maxicep im facebook gibi yerlerde vakit geçirmiyom. Haftada bir girerim. neyse mevzu nedir :)

----------Eklendi @ 21:27:08 ---------- Yazıldı @ 21:23:52 ----------

:) bu senın fw güzel olmus da simdi fw yi yükledıkten sonra 3 tusa basıp format atınca navigasyon vs gibi uygulamalar silin miyo mu arkadasım var dı c6-01 e o sekılde format atmıs navigasyon facebook vs gibi uygulamalr sılınmıs. bıde yuklersem navifirm den 5800 navigasyon edtıons u yuklemeyı de dusunuyom en son maddesı 3.46 gb bunu ben nasıl yukluycem butun orda olan seylerı yuklemek ıstıyorum.jaf yerıne phoneix programından flash lasak bişiy olur mu senın fw ve orjınal navi fw sini ;)

Navigation yazılımı yukleme. Ayrıca navifirden versiyona tıkladgında . Secili 7 dosya olcak. Orda 1.5 gb lii indirmicen. Phonix degilde jafla at. Ben phonix kullanmadım hiç. Bişi diyemem

----------Eklendi @ 21:28:39 ---------- Yazıldı @ 21:27:08 ----------

ayrıca benim cfw ovi maps son sürümü var 3.06 yani. Hiç bi şekilde silinmez. Format atınca ofw deki gibi 3.06 yüklemek ile ugraşmassın

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Hmm..Anladim kardes valla benim xm de 4 aylik acik turkcesi tirsyrm. :) arkadasmn n70 i wardi flas attm acildi kapattm actm telefnn aclmasi hatali dedi batarya yi ckardm töbe tlfn aclmadi.Tlfncya gtrdk flas yanms islemci gtms dedi yaparm dedi yapamadi..Senn bu fw nin herhangi br sorunu yk demi? T9 olsun kulaklk grsi falan.?

anılbaran

anılbaran

Üye
Hmm..Anladim kardes valla benim xm de 4 aylik acik turkcesi tirsyrm. :) arkadasmn n70 i wardi flas attm acildi kapattm actm telefnn aclmasi hatali dedi batarya yi ckardm töbe tlfn aclmadi.Tlfncya gtrdk flas yanms islemci gtms dedi yaparm dedi yapamadi..Senn bu fw nin herhangi br sorunu yk demi? T9 olsun kulaklk grsi falan.?
T9 sorunu yok sanırsam . Kulaklık girişi derken ?

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Bayadan belli arastryrmda kulaklgi takinca kulaklk menusu gelmyrmus cogu fw de onun icin söyledim.Brde fw yi attiktan snra tlfna farkli program yuklycez mi arti olarak?

anılbaran

anılbaran

Üye
Bayadan belli arastryrmda kulaklgi takinca kulaklk menusu gelmyrmus cogu fw de onun icin söyledim.Brde fw yi attiktan snra tlfna farkli program yuklycez mi arti olarak?
Benim fe tv çıkışı çalışıyor. O yuzdende kulaklım menüsü çıkıyor. Sen yıne aynı uygulamaları yuklicen degişen bişi yok ;)

esqalsiz

esqalsiz

Üye
:) kardes attktan snra neleri yukluycem onu blemyrm k.Bkma :)

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Tamam anladim kardes sagolasn :) takldm yer olursa yne sorarm ;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Anılbaran ben yokken ortalığı çok güzel idare ediyor. Tebrik ediyorum kendisini tekrardan :alkis:

lolaman

lolaman

Üye
anılbaranın cfw si güzel ama ben fazla anlamadım nasıl kuracagımı kurarken bi hata yapsam telefon perte gidermi?

Andrey.

Andrey.

Üye
anılbaranın cfw si güzel ama ben fazla anlamadım nasıl kuracagımı kurarken bi hata yapsam telefon perte gidermi?

Pert olmaz sadece çöker telefon açılmaz . Fakat Çaresi var duruma göre mi bilmiyorum benim 2 kere acılmadı kurtarmıştm anılbaran sayesinde ona tekrar teşekkür ediyorum

lolaman

lolaman

Üye
hard format atmak gerekir galiba ama çok güzelmiş ya hayran oldum...

anılbaran

anılbaran

Üye
Pert olmaz sadece çöker telefon açılmaz . Fakat Çaresi var duruma göre mi bilmiyorum benim 2 kere acılmadı kurtarmıştm anılbaran sayesinde ona tekrar teşekkür ediyorum

Önemli degil :)

----------Eklendi @ 22:33:47 ---------- Yazıldı @ 22:32:41 ----------

hard format atmak gerekir galiba ama çok güzelmiş ya hayran oldum...

Sanırsam cfw yı kurdun. Evet sırası ıle ilk önce hafıza kartına sonra telefona format atmalısın kesinlikle :)

----------Eklendi @ 22:34:59 ---------- Yazıldı @ 22:33:47 ----------

La napcam ben ozaman :D harbiden çıkmıca mı kesin bir bilgi mi bu :D

Daha ne v60 çıkardıgına şükr etmk lazım dha ne istiyon. Senin sorunda hallolur elbet bi ara :D

Andrey.

Andrey.

Üye
Önemli degil :)

----------Eklendi @ 22:33:47 ---------- Yazıldı @ 22:32:41 ----------

Sanırsam cfw yı kurdun. Evet sırası ıle ilk önce hafıza kartına sonra telefona format atmalısın kesinlikle :)

----------Eklendi @ 22:34:59 ---------- Yazıldı @ 22:33:47 ----------

Daha ne v60 çıkardıgına şükr etmk lazım dha ne istiyon. Senin sorunda hallolur elbet bi ara :D

İnşallah diyelim ozaman beklicez artık :D

Üst Alt