Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
E-6 wireless sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dmrbjk
Üye
Konu Sahibi
E-6 wireless sorunu
Arkadaslar evdeki Wlan a bağlanıyorum ama web i aç dediğimde hiç bir siteye giremiyorum hata veriyor.yardımcı olursanız sevinirim
keys1903
Üye
evet sorununu bende yasadım kardes oncelıkle kullandıgın netınt drıverını pcne kur kurduktan sonra gvenlık seviyesı sec ve bır sıfre olustur o sifre ıle rahatca teldn grersın
ya Zaten Kablosuz agım şifreli Wlan a bağlan diyorum şifreyi felan giriyorum bağlanıyor.daha sonra web i aç dediğimde hiç bi siteye giremiyorum tarayıcı web sitesine bağlanamıyor diye hata veriyor sanırım bağlantı ayarlarımda bi problem var aklıma gelen herseyi denedim ama yok yani yok
OttomaN TigeR
Üye
Birde güvenlik duvarına bak derim modem ara yüzden.
dmrbjk
Üye
Konu Sahibi
onuda denedim Wlan a bağlandım daha sonra telefonda bağlantı yöneticisinde bağlantı gözüküyor yanlız -Durum Bağlantı (Kapalı) yazıyor
Eger tr kayitli ise servis yolu gozukuyor.
Eger tr kayitli degilse internet ayarlarindan kendi ulkemde bolumunu genel yap.
dmrbjk
Üye
Konu Sahibi
bugun denedim baska bi modemde su anda baglıyım superonline uzerinden eve gectigmde bu soyledıgınede bakıp tekrar denicem
dmrbjk
Üye
Konu Sahibi
Arakadaslar uzun ugraslar sonucu buldum sorunu Modemim Airties Rt206 KABLOSUZ AĞ GÜVENLİK AYARLARI ndan Şifreleme Tipi Yüksek İhtimalle WPA/WAP2 Dir Biz bunu WPA2 ye Alıyoruz Modemi açıp kapatıyoruz Tekrar deneyin ben böyle yaptım oldu