Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
sen soylesene nereye atacagimi.zaten senn yaptigin 4 yama.100 tane yamasi var rompatcherin.yamalarimi nereye atacagim

normalde modlama yaptıgımz dosyanın içine attım yamalrı yanı

yamalrı sabıt yaptım.Sılınemez veya yenısı eklenmez.

ama sen bı şansını dene e/patches dıye klasor oluştur oraya at kapat ac telı
olmassa c/patches dıye klasor oluştur oraya at kapat ac telı

yıne olmassa olmaz :bilmm

Arisklaus

Arisklaus

Üye
boyle seylere dikkat edelim abi simdi gordum z'de patchesi de oynama yapamion orada.sen bilirsin belki onemli bir sey soracagim ev ekraninda alttaki 3 tustan ortadakinin simgesi farkli fakat basinca numara cevirme cikio onun sadece simgesisini nasil degistiririm

----------Eklendi @ 21:31:47 ---------- Yazıldı @ 21:30:56 ----------

patches olmuyo bu arada

anılbaran

anılbaran

Üye
boyle seylere dikkat edelim abi simdi gordum z'de patchesi de oynama yapamion orada.sen bilirsin belki onemli bir sey soracagim ev ekraninda alttaki 3 tustan ortadakinin simgesi farkli fakat basinca numara cevirme cikio onun sadece simgesisini nasil degistiririm

----------Eklendi @ 21:31:47 ---------- Yazıldı @ 21:30:56 ----------

patches olmuyo bu arada

Patches olmuyosa. Olmaz bi dahaki sefere elimden geleni yaparım. ortadaki tuşa basınca elbet numara cevırme cıkcak dogal bişi ne çıkcak başka :D o simge ıkon pakedi atınca otomatik degişiyor. O simge yuklediin bazı temalarda degişir. Ancak öyle olur :)

Arisklaus

Arisklaus

Üye
hadi ya ilk defa duyuyom temanin degistirdigini ornek verebilir misin

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rompatcher yamalarını eklemek için:

1) Hafıza kartında yeni klasör oluşturun adına "Patches" yazın.
2) Rompatcher yamalarını bu klasöre atın.
3) Telefonu kapatıp açın.

Bu kadar basit :ok2:

Arisklaus

Arisklaus

Üye
rambo ft bu olay farkli o dedeginle olmuyo

Arisklaus

Arisklaus

Üye
anilbaran 3-4 tema denedim tema resimlerinde dogru simge fakat yukleyince degismiyo.aga senin yanlisin var orayi tema nasi degistirir sistemden degistirmisin sen c6v41de ortadaki tus dogruydu orjinalini kullaniodum seninkinden once sen degistirmisin bunu...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
anilbaran 3-4 tema denedim tema resimlerinde dogru simge fakat yukleyince degismiyo.aga senin yanlisin var orayi tema nasi degistirir sistemden degistirmisin sen c6v41de ortadaki tus dogruydu orjinalini kullaniodum seninkinden once sen degistirmisin bunu...

Bazı temalar sistemi tamamen değiştiriyor. Şuan tema kullanmadığım için öneri yapamıyorum.

Arisklaus

Arisklaus

Üye
aga o dediginizi bir bulsam ama yok bulamadim

Atacan-

Atacan-

Üye
istediğin iconu değiştiren bi tema biliyorum ama beyenirmisin bilemem..Htc evolution.istediğin temayı bana özelden atıp..Hangi iconu istiyorsan uyarlayım senin için temana.Yazılımda aynen kalsın istiyorsan series60.mif dosyasıyla oynaman lazım siscontens ile..

Resim eklenmiyor ben böyle kullanıyorum mesela:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
istediğin iconu değiştiren bi tema biliyorum ama beyenirmisin bilemem..Htc evolution.istediğin temayı bana özelden atıp..Hangi iconu istiyorsan uyarlayım senin için temana.Yazılımda aynen kalsın istiyorsan series60.mif dosyasıyla oynaman lazım siscontens ile..

Resim eklenmiyor ben böyle kullanıyorum mesela:

Teşekkür ederiz.

Atacan-

Atacan-

Üye
Konunuzun dağılmasını istemem yeni gördüm konunu..Gayet başarılı ve kapsamlı Tebrik Ederim..

Andrey.

Andrey.

Üye
Sorun hala devam ediyor ya :(

*-king-*

*-king-*

Üye
java runtıme yukledim jar uzantılı dosyalar yuklenıyo

gewa

Üye
Anılbaran teşekkürler senin cfw'ni yükledim.bir sorum olacak,ana ekranda tema kısa yolunu seçince beyaz ekran çıkıyor ve öyle kalıyor ama ayarlardan temaya gelince normal açıyor.ben biryerde yanlış mı yaptım yoksa normalmidir.tekrar teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
anılbaran

anılbaran

Üye
Anılbaran teşekkürler senin cfw'ni yükledim.bir sorum olacak,ana ekranda tema kısa yolunu seçince beyaz ekran çıkıyor ve öyle kalıyor ama ayarlardan temaya gelince normal açıyor.ben biryerde yanlış mı yaptım yoksa normalmidir.tekrar teşekkürler.

rica ederim dostum :) yo senın sectıgın ev ekranı teması butonu .C6 cfw lerde ev ekrnı teması dıye bışı olmadıgından. O yuzden beyaz ekran gelır. Yanı cfw ile alakası yok :oke:

gewa

Üye
rica ederim dostum :) yo senın sectıgın ev ekranı teması butonu .C6 cfw lerde ev ekrnı teması dıye bışı olmadıgından. O yuzden beyaz ekran gelır. Yanı cfw ile alakası yok :oke:

cevap için teşekkürler gerçekten emeğinize sağlık.bir sorum daha olacak, fotoğraf çekerken yan çekiyor dik konuma geçiremiyoruz değil mi.

Üst Alt