üstteki arkaadaş link vermiş. Yapamayan olursa yardımcı olurum. Ama ugraşmadan gelmeyin. Ayrıca windows 7 ise şurdan jafı kurun. maxicep.com/symbian-s60v5-sistem-modifikasyon/jafsetup_1-98-62-nin-windows7-32-bit-ve-64-bit-sistem-uzerine-kurulmasi-377986.html

peki ben pin kodunu kaldırdım. Cfw Attıktan sonra pin kodunu mutlaka sorar mi![]()
bilgisayarında olması gerekenler pc suite programı, cfw dosyaları, jaf
1- ilk olarak telefonunu kapat ve bilgisayarına usb ile bağla masaüstü kullanıyorsan arkadaki girişlere tak.
2- jaf programını rar dan çıkart ve orada söylenenleri yap. en son klasörde sadece çalıştır ve go de yazar. dediğini yap jaf programı açılcak.
3- bb5 e tıkla. offline ı seç.
4-seçtikten sonra sırasıyla dead usb manual flash ve factory set i de seç.
5- mcu yazan yere tıkla c0r yazan dosyayı seç. eğer dosyayı bulamazsa dosya uzantısı c00 diye kaydedilmiştir. onu c0r yap.
6-ppm yazan yere tıkla rofs2 dosyasını seç.
7- ape variant a tıkla uda.fpsx dosyasını seç.
8- ardından flash a bas.
9- bastığın anda bir uyarı gelecek. evet de. bi 15 saniye sonra bir daha uyarı gelecek. ona da evet de ve ardından telefonun açma/kapama tuşuna bir kez bas. uzun basma sadece bas çek.
10- sonra yüklenecek.
11- pin kodu sorduğu zaman usb yi çıkarabilirsin
NOT: TELEFONUNUN SÜRÜMÜNE UYMLU YAZILIMI İNDİR. DÜŞÜK VERSİYONLU İNDİRİRSEN TELEFON AÇILMAZ!
İşte size anlatım.

Hepimiz sonradan öğrendik bu işi zorbirşey değil önce telefonuna uyumlu olan istediğin cfw yi indir bilgisayarına. Cfw den bir sürü dosya çıkacak ama senin işine sadece 3 tanesi yarayacak bunlar rofs2 dosyası, c00 dosyası ve uda.fpsx dosyası bundan sonrasını anlatımdan yaparsın inşallah. Pc başında olsam facebook adresi ver oradan konuşuruz daha kolay yardım ederim diyeceğim ama mobilim şu an.
----------Eklendi @ 20:41:23 ---------- Yazıldı @ 20:40:27 ----------
bu arada telefon 5800 değil mi?
bak ben maxipower cfw yi önerebilirim jaf için de ilk sayfada anılbaran arkadaşımızın yorumundaki adrese gir orada var nasıl kuracağın![]()
Ben pek pc den anlamıyorum. Yani bu programları yüklemek . Gözüm kesmiyo anlayacağınız
yardımcı olabilirim