cfw nasıl atılır

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xxdama

xxdama

Üye
    Konu Sahibi
cfw nasıl atılır
akadaşlar telefona cfw atcam ama nasıl atacağımı ve cfwyi atmak için hangi programları indireceğimi bilmiyorm.
Bana cfw atmak için kullanılacak programların linklerini we cfw atmayı sırasıyla kim anlatabilir.
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok çok :tşk:

Mert045

Mert045

Üye
Aynen banada lazım :) 5800 v60.

xxdama

xxdama

Üye
    Konu Sahibi
bilen arkadaşlar vardır. Bi konuya baksalar iyi olur

----------Eklendi @ 16:52:08 ---------- Yazıldı @ 16:51:02 ----------

cfw yapımcıları bi bakabilirlermi acaba :)

anılbaran

anılbaran

Üye
üstteki arkaadaş link vermiş. Yapamayan olursa yardımcı olurum. Ama ugraşmadan gelmeyin. Ayrıca windows 7 ise şurdan jafı kurun. maxicep.com/symbian-s60v5-sistem-modifikasyon/jafsetup_1-98-62-nin-windows7-32-bit-ve-64-bit-sistem-uzerine-kurulmasi-377986.html

xxdama

xxdama

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar kabız civciv arkadasim link vermiş ama ben o konudan bişey anlamadım. Bana ayrıntılı bi şekilde anlatırmışıniz:) ve anılbaran arkadasim windows 7 için verdiğin linke tıklayamıyorum . Yeniden verirmişin link i

rambo_42

rambo_42

Üye
arkadaşlar şu konuyu lütfen detaylı anlatın

xxdama

xxdama

Üye
    Konu Sahibi
üstteki arkaadaş link vermiş. Yapamayan olursa yardımcı olurum. Ama ugraşmadan gelmeyin. Ayrıca windows 7 ise şurdan jafı kurun. maxicep.com/symbian-s60v5-sistem-modifikasyon/jafsetup_1-98-62-nin-windows7-32-bit-ve-64-bit-sistem-uzerine-kurulmasi-377986.html

Anılbaran abi bana yardımcı ol da şunu atalım. Bana sırasıyla anlatırmışın ve indirmem gereken programların linklerini :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bilgisayarında olması gerekenler pc suite programı, cfw dosyaları, jaf

1- ilk olarak telefonunu kapat ve bilgisayarına usb ile bağla masaüstü kullanıyorsan arkadaki girişlere tak.
2- jaf programını rar dan çıkart ve orada söylenenleri yap. en son klasörde sadece çalıştır ve go de yazar. dediğini yap jaf programı açılcak.
3- bb5 e tıkla. offline ı seç.
4-seçtikten sonra sırasıyla dead usb manual flash ve factory set i de seç.
5- mcu yazan yere tıkla c0r yazan dosyayı seç. eğer dosyayı bulamazsa dosya uzantısı c00 diye kaydedilmiştir. onu c0r yap.
6-ppm yazan yere tıkla rofs2 dosyasını seç.
7- ape variant a tıkla uda.fpsx dosyasını seç.
8- ardından flash a bas.
9- bastığın anda bir uyarı gelecek. evet de. bi 15 saniye sonra bir daha uyarı gelecek. ona da evet de ve ardından telefonun açma/kapama tuşuna bir kez bas. uzun basma sadece bas çek.
10- sonra yüklenecek.
11- pin kodu sorduğu zaman usb yi çıkarabilirsin

NOT: TELEFONUNUN SÜRÜMÜNE UYMLU YAZILIMI İNDİR. DÜŞÜK VERSİYONLU İNDİRİRSEN TELEFON AÇILMAZ!

İşte size anlatım.

xxdama

xxdama

Üye
    Konu Sahibi
peki ben pin kodunu kaldırdım. Cfw Attıktan sonra pin kodunu mutlaka sorar mi:)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
xxdama

xxdama

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayarında olması gerekenler pc suite programı, cfw dosyaları, jaf

1- ilk olarak telefonunu kapat ve bilgisayarına usb ile bağla masaüstü kullanıyorsan arkadaki girişlere tak.
2- jaf programını rar dan çıkart ve orada söylenenleri yap. en son klasörde sadece çalıştır ve go de yazar. dediğini yap jaf programı açılcak.
3- bb5 e tıkla. offline ı seç.
4-seçtikten sonra sırasıyla dead usb manual flash ve factory set i de seç.
5- mcu yazan yere tıkla c0r yazan dosyayı seç. eğer dosyayı bulamazsa dosya uzantısı c00 diye kaydedilmiştir. onu c0r yap.
6-ppm yazan yere tıkla rofs2 dosyasını seç.
7- ape variant a tıkla uda.fpsx dosyasını seç.
8- ardından flash a bas.
9- bastığın anda bir uyarı gelecek. evet de. bi 15 saniye sonra bir daha uyarı gelecek. ona da evet de ve ardından telefonun açma/kapama tuşuna bir kez bas. uzun basma sadece bas çek.
10- sonra yüklenecek.
11- pin kodu sorduğu zaman usb yi çıkarabilirsin

NOT: TELEFONUNUN SÜRÜMÜNE UYMLU YAZILIMI İNDİR. DÜŞÜK VERSİYONLU İNDİRİRSEN TELEFON AÇILMAZ!

İşte size anlatım.

Gerçekten bişey anlamadım. Daha ayrıntılı bi şekilde anlatabilirmişin:)

----------Eklendi @ 20:35:01 ---------- Yazıldı @ 20:33:16 ----------

arkadaşlar bu konu hakkında gerçekten hiç bir bilgim yok. Anlayın beni lütfen :D

----------Eklendi @ 20:37:09 ---------- Yazıldı @ 20:35:01 ----------

arkadaşlar bu konu hakkında gerçekten hiç bir bilgim yok. Anlayın beni lütfen :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Hepimiz sonradan öğrendik bu işi zorbirşey değil önce telefonuna uyumlu olan istediğin cfw yi indir bilgisayarına. Cfw den bir sürü dosya çıkacak ama senin işine sadece 3 tanesi yarayacak bunlar rofs2 dosyası, c00 dosyası ve uda.fpsx dosyası bundan sonrasını anlatımdan yaparsın inşallah. Pc başında olsam facebook adresi ver oradan konuşuruz daha kolay yardım ederim diyeceğim ama mobilim şu an.

----------Eklendi @ 20:41:23 ---------- Yazıldı @ 20:40:27 ----------

bu arada telefon 5800 değil mi?

Mert045

Mert045

Üye
Kabız ekler misin beni müsait olunca konuşuruz :)

xxdama

xxdama

Üye
    Konu Sahibi
Hepimiz sonradan öğrendik bu işi zorbirşey değil önce telefonuna uyumlu olan istediğin cfw yi indir bilgisayarına. Cfw den bir sürü dosya çıkacak ama senin işine sadece 3 tanesi yarayacak bunlar rofs2 dosyası, c00 dosyası ve uda.fpsx dosyası bundan sonrasını anlatımdan yaparsın inşallah. Pc başında olsam facebook adresi ver oradan konuşuruz daha kolay yardım ederim diyeceğim ama mobilim şu an.

----------Eklendi @ 20:41:23 ---------- Yazıldı @ 20:40:27 ----------

bu arada telefon 5800 değil mi?

Evet V60.0.003

----------Eklendi @ 20:56:20 ---------- Yazıldı @ 20:50:00 ----------

peki sen v60.0.003 için hangi cfw yi önerirsin

----------Eklendi @ 21:04:57 ---------- Yazıldı @ 20:56:20 ----------

pc windows 7 32 bit. Jafı nası yüklücem. Valla hiçbişey bilmiyorum ben yardımlarınızı bekliyorum

----------Eklendi @ 21:21:25 ---------- Yazıldı @ 21:04:57 ----------

wazgeçtim ben. Gözüme çok zor geliyo

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bak ben maxipower cfw yi önerebilirim jaf için de ilk sayfada anılbaran arkadaşımızın yorumundaki adrese gir orada var nasıl kuracağın :oke:

xxdama

xxdama

Üye
    Konu Sahibi
bak ben maxipower cfw yi önerebilirim jaf için de ilk sayfada anılbaran arkadaşımızın yorumundaki adrese gir orada var nasıl kuracağın :oke:

Ben pek pc den anlamıyorum. Yani bu programları yüklemek . Gözüm kesmiyo anlayacağınız

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
gözünde çok büyütüyorsun bu işi çok basit aslında az cesaret lazım sana azıcık öğrenmeye çalış bak senin için anlatımı da verdim kur jaf programını dediklerimi yap yükle vazgeçme bundan benden de bu kadar sana yapacağın şeyleri anlattım başka birşey kalmadı

anılbaran

anılbaran

Üye
yardımcı olabilirim

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Ben pek pc den anlamıyorum. Yani bu programları yüklemek . Gözüm kesmiyo anlayacağınız

sen bilirsin ama böyle yaparsan telefonunu güzel kullanamadan eskiteceksin madem o kadar para verip telefon alıyoruz telefonu sömürebildiğimizkadar sömürmeliyiz. Tabi bu benim fikrim

----------Eklendi @ 21:27:54 ---------- Yazıldı @ 21:27:04 ----------

yardımcı olabilirim

yardım et de atsın cfw yi gözünde çok büyütüyo bu işi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...