Bunu Android ile şuan için yapma imkanın yok
MultiTasking özelliği olarak bilinen bu özellik Android de "kapat-kaldığı yerden başla" mantığıyla çalışmaktadır. Symbian kullanmamdaki en büyük sebeplerden birisidir bu özellik
dediğiniz gibi android işletim sistemi telefonlar kapat-kaldığı yerden başla mantığıyla çalışmıyor. yani symbian'ın android e sağlayacağı bir üstünlük yok. zaten telefonumda sonradan yüklü elliye yakın uygulama var sadece bunların üç beşinde oluyor. ben de diğerlerinde neden olmayıp da bunnlarda olduğunu merak ettiğim için böyle bir konu açma ihtiyacı duydum.
operayı deneyebilirsin indirme sorununa çözüm olacaktır ayarlardan çıkış tuşu eklediğinde geri tuşuyla çıksan bile arka planda çalışır
ben uzun süredir smartphone kullanıyorum. android ten önceki tercihim symbiandı ki zaten onda da opera kullanırdım daimi. android telefonumda da opera yüklü. dediğiniz gibi çıkış düğmesi seçeneği de zaten ekli. ama buna rağmen homescreen tuşuna basıp arkaplana aldığım vakit mesaj yazıp gönderdikten sonra opera yeniden başlıyor sayfalar yeniden yükleniyor indirme yapıyorsam iptal oluyor (ki bu durum her zaman olan bir durum değil, yani genellikle uygulamaya tekrar döndüğümde yeniden başlama sayfaların yeniden yüklenmesi gibi bir durum yok, ama bu durum yüzde 65 le sabit. geriye kalan yüzde 35 lik kısımda dediğim gibi yeniden başlıyor vs. çok can sıkıcı bir durum oldu. bu yüzden dolphin indirdim aynı durum dolphin de yüzde 100 olarak karşıma çıktı.
benı gıodakı android sızın bıldıgınden farklı demekkı.ben bırsey ındırırken ana menu tusuna basıyorum o arka planda ındırıyor hatta bu forumdan bır arkadas aynı anda 3 oyun acamaz dıye ıdda etmıstı ben denedım vıdeoyada cektım kı bunlar pes11 vb oyunlardı 3nude aynı anda calıstırdı279mb ram ıle..
yanı bır oyundayken menu tusuna basıyorum dıger oyunu acıyorum sonra ılk actıgım oyunu da kaldıgım yerden devam edıyorum.tabı ben piskopat degılım denemek amacıyla yapıp vıdeoya almıstım.o arkadasa dedım varmısın ıddasına dıye kaybeden forumdan uzaklaşır dıye cvp felan gelmemıstı sonra..
dıyecegım ya benım telefona ozel bır durumkı oyle olmadıgı kesın gırıs sevıyesı bır akıllı telefon yada ben haklıyım yada kendıne guvenen varsa o arkadas ıcın cektıgım vıdeoyu ve ıddayı kanıtlayalm?
öyle bilip bilmedende sağa sola OK atmayalım OK ?
oda olmadı bir web deneyımı yaşıyalım,ben sayfa açarım arka planda çalıştırırım başka programda açarım sonra ınternete donup sayfa yenılemeden kaldıgım yerden devam ederim!
sana kesinlikle hak veriyorum bende aynı anda üç dört uygulama çalıştırabiliyorum arka planda. pes 2011 de bunların içinde dediğin gibi. fakat pes 2012 kurdum pes 2012 arka plana alıp geri oyuna döndüğüm zaman tamamen baştan başlıyor. opera bunu bazen yapıyor, dolphin devamlı yapıyor. geriye kalan uygulamalar (market, xplore, zedge, greenfarm, asphalt, app2sd, facebook,officesuite pro, top eleven, vs gibi) hiç bir sorun olmadan arka planda çalışıyor tekrar döndüğümde kaldığım yerden devam edebiliyorum. dediğim gibi sadece opera, pes 2012, dolphin, ve youtube uygulamalarında bu sorunu yaşıyorum.
yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum. teşekkür ederim