iphone 4 S unlocked lu oldugunu nasıl anlarım??

Sponsorlu Bağlantılar

yusa1234

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 S unlocked lu oldugunu nasıl anlarım??
Bi tanıdıgım abd den ipone 4 s getirecek.ben ona unlocked al dedim.ama telefon gelince nasıl anlarım unlocked lu alıp almadıgından??
Teşekkürlerr...:d

_Faruk

Üye
hattını taktığından çalışırsa problem yok :D

yusa1234

Üye
    Konu Sahibi
peki hattı taktım.ama çalışmadı ne yapabilirim?? teşekkürler..

alien61

alien61

Üye
Netten appstore a gir unlocked fiyatına bak. Arkadaşından faturayı iste karşılaştır :)

çalışmadıysa gevey gibi bekleyeceksin artık ne zaman kırarlarsa :)

savaronajointed

savaronajointed

Üye
cihaz amerikadan gelecekse zaten unlocked sim dir yani bizim ülkemiz dahil hiç bir ülkenin simini çalışrmaz 4S içinde bhenüz sim kilidi kırma işlemi bildiğim kadarıyla yapılmıyor yani 170 $ da kurtarmaz baya bir beklersin proğramın yazılmasını...

yusa1234

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar öncelikle teşekkürler cevaplarınız için.bugun konuştum getirecek olan kişiyle.telefon unlocked luymuş.peki unlocked lu oldugu zaman güncellemeleri falan yüklemek te sorun yaşamam dime??? teşekkürler:D

savaronajointed

savaronajointed

Üye
telefon açılmaz ne güncellemesinden bahsediyorsun itunnes tanımaz telini

yusa1234

Üye
    Konu Sahibi
nasıl ya? telefon unlocked luysa normal turkiyeden aldıgın gibi dediler.sadece garantisi yok dediler?

sbhas

Üye
evet beyler ya şu konuya bi açıklık getirebilirmisiniz acaba

zaferozkan

zaferozkan

Üye
çalışmaz ve şuan açılmaz biz boşuna turkcellden almadık telefonu

Türe

Türe

Üye
Evet daha yenı acılmaz oyle bos bos kasanızda bekler ıphone ;) bı guncel sıtelerı arastırın belkı kıran ya da ugrasan bırılerı vardır

onuk

Üye
Unlocked ise her hatta çalışır. Kusura bakmasınlar ama yukarıdaki gençler bilmeden yorum yapıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: sbhas
mustafaatilla

mustafaatilla

Üye
usa dan simfree iphone4s getirdim sosunsuz calısıyor.
at&t alırsan kulloanamazsın.. arkadasına soyle apple store den simfree alsın.. sıkıntı yasamazsın.

>xGhostx<

>xGhostx<

Üye
peki hattı taktım.ama çalışmadı ne yapabilirim?? teşekkürler..

Çalışmazsa internetten bulup iphone 4s unlocker sim adlı her ülkede sim kart kırıcıyı satın alabilirsin. (cihaz normal olarak çalışır arama yapılmaz)
Zaten çalışmama olayı şöyle olur ; gider at&t mesela veya verizon kartlı iphone alırsın Türkiyede çalışmaz.
Fakat zaten 4s in yeniliğide şu direkt store dan sim free li alırsın 650 dolar olması lazım bütün kartları destekler ama yok ben 200 dolar katamam diyorsa arkadaşın kalır sim unlocker a... :)
benim dediğim gibi yapsın anlatırsın arkadaşına

----------Eklendi @ 17:08:34 ---------- Yazıldı @ 17:02:41 ----------

Unlocked ise her hatta çalışır. Kusura bakmasınlar ama yukarıdaki gençler bilmeden yorum yapıyorlar.

Arkadaşın dediği gibi bilmeden yorum atmasınlar :)

Üst Alt