[Forge Reply] Vikings Can Fly! v1.01(0) Symbian^3 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[Forge Reply] Vikings Can Fly! v1.01(0) Symbian^3 Signed
In Vikings Can Fly! you play as Bjorn, a young viking inventor with an incredible passion for women and a laboratory of weird machineries. He casually met a valkyrie that was bathing by a waterfall and he suddenly felt in love with her. She obviously ran away leaving a sweet perfume trail along her path. Bjorn ’s dream is to find her flying through the nine worlds of the Norse Gods to reach Asgard!

• Beğen
Tepkiler: falcon9592, sercan_27, .eRCaN. ve 3 diğerleri

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
teşekkürler çok ilginç bi oyuna benziyo

aydogan139

Üye
oyun eglenceli ama tam olarak cözemedim.biri nasil oynandigini anlatabilir mi

polluxea♪

polluxea♪

Üye
sagolun güzele benziyo :oke:

GULSEHIRLI

Üye
:tşk:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye

SHS

SHS

Üye

distakjo

distakjo

Üye

keys1903

keys1903

Üye
giderı var super

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Teşekkürler.

najanaja

najanaja

Üye
teşekkürler eğlenceli güzel oyun.

----------Eklendi @ 19:07:41 ---------- Yazıldı @ 19:03:39 ----------

oyun eglenceli ama tam olarak cözemedim.biri nasil oynandigini anlatabilir mi
kardeş anlaşılmıcak bişi yok ki az biran ing. varsa resimlerdende anlıyosan zaten oyuna başlarken herşeyi gösteriyo sana sensörle vikingi uçuruyosun uçurumun kenarına geldiğinde sağ alttaki ikona tıklaınca zıplıyo sonra havadayken sağ alttaki pervaneye tıklıyosun ve uçmaya başlıyo sonra tek yapman gereken teli aşağı yukarı yapıp vikingi uçurmak para topladıkça markete gir yeni kanatlar açılıyo boost açılıyo değişik aparatlar var kısacası vikingi sonuna kadar uçurup hatunun yanına varacaksın ben . köydeyim şimdi biraz daha boost alayım daha ötelere gideyim.

• Beğen
Tepkiler: Sensation

aydogan139

Üye
teşekkürler eğlenceli güzel oyun.

----------Eklendi @ 19:07:41 ---------- Yazıldı @ 19:03:39 ----------

kardeş anlaşılmıcak bişi yok ki az biran ing. varsa resimlerdende anlıyosan zaten oyuna başlarken herşeyi gösteriyo sana sensörle vikingi uçuruyosun uçurumun kenarına geldiğinde sağ alttaki ikona tıklaınca zıplıyo sonra havadayken sağ alttaki pervaneye tıklıyosun ve uçmaya başlıyo sonra tek yapman gereken teli aşağı yukarı yapıp vikingi uçurmak para topladıkça markete gir yeni kanatlar açılıyo boost açılıyo değişik aparatlar var kısacası vikingi sonuna kadar uçurup hatunun yanına varacaksın ben . köydeyim şimdi biraz daha boost alayım daha ötelere gideyim.
tesekkürler.oyunu cözdm ayarlarda sensör kapali oldugu icin direk yere cakiliyodum simdi ilerliyo :)

uribaju

uribaju

Üye
tşkler

jatvalca

jatvalca

Üye
teşekkürler kardeşim

hubibibo

Üye
teşekkürler

okitox

okitox

Üye
hahahhahaa :D oyunu bitirdim de sonu süper yaa. bitiş yerini mutlaka izleyin :D:D:D:D

• Beğen

vampirezxc

Üye
kardes benim tel i8910 hd nokia smart installer nerde bulurum ikisi ayni anda yuklenmio

fatih54102

fatih54102

Üye
Allah rızası için bunu maxicep eklentilere yükleyin lütfen telefondan giriyorum.

keys1903

keys1903

Üye
arkadas boyutu kurtazmaz eklentı olarak yuklenmez

• Beğen
fatih54102

fatih54102

Üye
multiupload.com olurmu lütfen kardeş telefondan girenler anlar halimi :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt