Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

ultrAslan.sefer

ultrAslan.sefer

Üye
konuya telefonunuzun romu yanablir vs yazarsanız adamlar da telefonun romu yanabilir gibisinden laflar ederler.nokia romları kolay kolay yanmaz. ;)

valla benim telefonumun ki yandı cfw yi paylaşan arkadaşın hatası yüzünden korka korka cfw atıyorum

kossar1

Üye
teşekkür ederim arkadaş ama çok karışık molmuş lik nerede...

Symbian Modder

Üye
valla benim telefonumun ki yandı cfw yi paylaşan arkadaşın hatası yüzünden korka korka cfw atıyorum

hangi cfw'yi attın? yanlış yazılımdan dolayı olmuş olablir.çünkü böyle şeyler kolay kolay olmaz

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arkadaşımın telefonuna yedek aldık ama burdaki FWlerle yükleyemedik... 5800 orjinal FW sine dönücez onla da olmazsa artık içimizden güzel sözler geçircez diye düşünüyorum ve bu benim yapamadığım ilk FW olucak....

Konudaki anlatımı kullanarak yaparsan sorun çıkmayacaktır. Bu anlatım OmegA'nın anlatımıyla aynıdır. OmegA'da 1 kişi bile sorun yaşamadı CFW yi kurarken. Merak ediyorum sizin telefon/bilgisayar/hafıza kartı/program/işletim sistemi kaynaklı sorunlarınızı bize yansıtmanız hiç hoş bir durum olmayacak. Cevabınızı alırsınız.

• Beğen
Tepkiler: ultrAslan.sefer
ultrAslan.sefer

ultrAslan.sefer

Üye
hellboy530

hellboy530

Üye
iyi fikir :D

unfors

Üye
Adamlar karşılık beklemeden o kadar emek harcayarak cfw yapıyor, utanmadan birde küfür mü edeceksiniz. Pes.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
fw bir sorun var gelen kutusuna gidiyorum mesajlardan herhangi birine dokunuyorum açmıyor. :s

*-king-*

*-king-*

Üye
fw bir sorun var gelen kutusuna gidiyorum mesajlardan herhangi birine dokunuyorum açmıyor. :s

hangisini yükledin

----------Eklendi @ 18:54:47 ---------- Yazıldı @ 18:38:42 ----------

anıl senın cfw de geliştirilmiş wifi var mı

dielife123

Üye
anıl senn cfw şarj drumu vr snki braz yda bn mi çok kurcalıyorum =) bide opera mini telfon dik konumdyken tam ekran olmuyo =) ya bz şimdi bu telefona c6 temasımı yüklicez oyunları programı flan c6 ya göremi seçeceğiz =)

anılbaran

anılbaran

Üye

benım cfw yı yuklemıssın .Hayır öyle bı sorun yok.Sorun senden kaynakalnıyor.Cfw yı ındrıdgın ıcınden cıkan not belgesınde şeylerı uyguladın inşallah.

----------Eklendi @ 20:13:58 ---------- Yazıldı @ 20:13:30 ----------

hangisini yükledin

----------Eklendi @ 18:54:47 ---------- Yazıldı @ 18:38:42 ----------

anıl senın cfw de geliştirilmiş wifi var mı

evet var

----------Eklendi @ 20:15:31 ---------- Yazıldı @ 20:13:58 ----------

anıl senn cfw şarj drumu vr snki braz yda bn mi çok kurcalıyorum =) bide opera mini telfon dik konumdyken tam ekran olmuyo =) ya bz şimdi bu telefona c6 temasımı yüklicez oyunları programı flan c6 ya göremi seçeceğiz =)

kapalı ve tam şarj etmeye bak.
sebeke modunu cıft modda olmasın
sensor her zaman acık olmasın
v.s v.s bende şarj sıkıntısı yok

kullanıma göre degısır

----------Eklendi @ 20:16:52 ---------- Yazıldı @ 20:15:31 ----------

benım cfw yı yuklemıssın .Hayır öyle bı sorun yok.Sorun senden kaynakalnıyor.Cfw yı ındrıdgın ıcınden cıkan not belgesınde şeylerı uyguladın inşallah.

----------Eklendi @ 20:13:58 ---------- Yazıldı @ 20:13:30 ----------

evet var

----------Eklendi @ 20:15:31 ---------- Yazıldı @ 20:13:58 ----------

kapalı ve tam şarj etmeye bak.
sebeke modunu cıft modda olmasın
sensor her zaman acık olmasın
v.s v.s bende şarj sıkıntısı yok

kullanıma göre degısır

ayrıca portalanan telefon c6-00 yanı oda aynı s60v5 9.4 yanı sen yıne aynı temalrı aynı oyunları aynı uygulamaları yuklıcen degısen bısı yok

ultrAslan.sefer

ultrAslan.sefer

Üye
operanın son sürümü tam ekran olmuyor şebeke ve şarj simgelerini gösteriyor

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
not belgesindekileri uyguladım.

----------Eklendi @ 21:51:17 ---------- Yazıldı @ 21:50:16 ----------

evet herkeste öyle opera ile alakalı bızle degıl

bende oyle bir sorun yok benim tam ekran

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
@Kabız Civciv: Telefonuda kabız yapıcan şimdi :ehe. CFW almaz olursa karışmam :d:

anılbaran

anılbaran

Üye
not belgesindekileri uyguladım.

----------Eklendi @ 21:51:17 ---------- Yazıldı @ 21:50:16 ----------

bende oyle bir sorun yok benim tam ekran

Evet sorun sende. 2 gün kurcalayıp paylaşmıyoruz ki. cfw attıktan sonra ile önce karta sonra telefona hard format atcan. Olmuyosa sorun telefonda cfw de degil. Ayrıca opera nın son sürümi yukleyen bir çok kişi üstte yarım ekran gibi bişiler oluyo falan diyodu. neyse ;)

Üst Alt