AutoMManiak
Üye
Nokia 701 İnceleme
Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere Nokia Yeni Symbian Belle İle Çıkardığı Telefonu İnceleyecegiz.
Pozitif Özelliikleriı:Ultra parlak 3,5 inç'lik ClearBlack ekran, güçlü 1 Ghz işlemci ve 8 GB'lik hafıza,Ve Paslanmaz Çelik,NFC İle Oyunlar,Dosyalar Ve Bilgisayara Bağlanmak Çok Kolay..8 Megapixel Kamerası Ve Hd Video Keyfide Başka Bir Güzellik.Ultra Parlak ClearBlack Ekran İle Videoları Yüksek Kalitede İzleyin.14 Mbps İnternet Hızı İle İnternette Çok Hızlı Dolaşın..
Negatif Özellikleri:.Tasarım Olarak C7'den İlham Alınarak Yapıldığı İçin 11mm Olması Yakışmamış.Ancak Ne Olursa Olsun Telefonun Başka Kötü Özelliği Yok Gibi.Şimdi Telefonun Kısa Özelliklerinden Bahsedelim.
Renk: 3 Renk Seçeneği-Siyah,Mor,Gri
Wifi:Var
3G:HDSPA
Bağlantı Hızı:14 Mbps
Boyut:3,5
İşletim Türü:Symbian
GPRS:Var
Bluetooth:Var
NFC:Var
Ekran Tipi: LED-Backlit IPS TFT
Ekran Çözünürlüğü:360x640
HD Video Kaydı:Var
Kamera Çözünürlüğü:8 Megapixel
Entegre Flaş:Var
3G Mobil Tv:Var
İşletim Sistemi:Symbian Belle
Kalınlık:11mm
Kaynak:Hepsiburada.com Resimler:Hepsiburada.com Alıntı Kesinlikle Değildir...Kaynakları Yanda Belirttim.Bi Eksiğim Varsa Affedin.Yorumlarınızı Bekliyorum
Pozitif Özelliikleriı:Ultra parlak 3,5 inç'lik ClearBlack ekran, güçlü 1 Ghz işlemci ve 8 GB'lik hafıza,Ve Paslanmaz Çelik,NFC İle Oyunlar,Dosyalar Ve Bilgisayara Bağlanmak Çok Kolay..8 Megapixel Kamerası Ve Hd Video Keyfide Başka Bir Güzellik.Ultra Parlak ClearBlack Ekran İle Videoları Yüksek Kalitede İzleyin.14 Mbps İnternet Hızı İle İnternette Çok Hızlı Dolaşın..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Üç Renk Seçeneği İle İstediğiniz Renk Seçin...Kafeler Mağazalar Ve Daha Fazlasını Ömür Boyu Navigasyon İle Bulun...Arkadaşlar, Facebook gönderileri, müzik ve çok daha fazlası dahil, sizin için önemli her şeyi sunan altı adet giriş ekranı ile taze ve yeni bir görünüm. Bu ekranların nasıl görüneceğine siz karar verin. Duvar kağıtlarını değiştirin ve favori uygulamalarınız için kısayollar ekleyin. Ayrıca harika yeni e-posta ve radyo widget'ları ve doğrudan giriş ekranından kullanabileceğiniz mini uygulamalar.3G Mobil Tv İle Tv Olmadığı Yerlerde Bile Televizyon İzleyin.Symbian Belle İle Hem Daha Hızlı,Hemde Daha Fazla Uygulama İndirin.8GB Dahili Hafıza İle İstedğiniz Tüm Dosyalar,Uygulamaları Telefonunuzda.360x640 Çözünürlük İle HD Oyun Oynama Keyfi Yaşayın.Negatif Özellikleri:.Tasarım Olarak C7'den İlham Alınarak Yapıldığı İçin 11mm Olması Yakışmamış.Ancak Ne Olursa Olsun Telefonun Başka Kötü Özelliği Yok Gibi.Şimdi Telefonun Kısa Özelliklerinden Bahsedelim.
Renk: 3 Renk Seçeneği-Siyah,Mor,Gri
Wifi:Var
3G:HDSPA
Bağlantı Hızı:14 Mbps
Boyut:3,5
İşletim Türü:Symbian
GPRS:Var
Bluetooth:Var
NFC:Var
Ekran Tipi: LED-Backlit IPS TFT
Ekran Çözünürlüğü:360x640
HD Video Kaydı:Var
Kamera Çözünürlüğü:8 Megapixel
Entegre Flaş:Var
3G Mobil Tv:Var
İşletim Sistemi:Symbian Belle
Kalınlık:11mm
Kaynak:Hepsiburada.com Resimler:Hepsiburada.com Alıntı Kesinlikle Değildir...Kaynakları Yanda Belirttim.Bi Eksiğim Varsa Affedin.Yorumlarınızı Bekliyorum

nokia dalga geçmez bu konuda.Wifi var arkadaşalr .
Böyle bi telefona Wifi koymazlarsa hangisine koyacaklar Allah aşkına soruyorum