Nokia 701 İnceleme

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Nokia Ekran çözünürlüğünü neden yükseltmiyor acaba?

pRime.

pRime.

Üye
allahım yhaa gelde sunlara laf atma sonrada banı yiyoz neyse susacam....Wifinin olup olmadıgı anlayamadım farkındaysan bircok video fake olabilior...bu arada cogu sitedede yok yazıor tam kavramayamadım....

Şaka mısın ya sen!? Nokianın sitesini kaynak olarak gösteriyoruz HALA adam wifi yok diyor!!!

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
neyse düzelmiş

lolaman

lolaman

Üye
Bizim değil nasılsa.Wİ-Fİ olsa ne olur olmasa ne olur:pro:

Ocean258

Ocean258

Üye
Tasarımı cok kotu olmus telefonun yaa.. Ekran boyutu 4 inç olsa daha ıyı olurmus bence... :/

oguzhan_n73

oguzhan_n73

Üye
Evet, NFC var Wi-Fi yok :D Çok yaratıcısınız...

Bu telefonda WLAN (Wi-fi) var ''Data Bearers bölümünde

Dual Transfer Mode
EDGE Class B
EGPRS
HSDPA Cat10 14.4 Mbps
HSUPA Cat6 5.76 Mbps
WCDMA
WLAN IEEE 802.11 b/g/n ''

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
Tamam WiFi Üzerine Konu Bitsin Düzeltildi...Ama Birçok Türk Sitesinde Yok Yazdığı İçin...Birdaha Orayı Kaynak Olarak Almam İnceleme Yaptığımda.

merve_189

Üye
wi-fi yok mu ? dalga mı geçiyor bu nokia :off:

BağlantıBluetooth 3.0Yüksek Hızlı USB 2.0 (mikro USB konnektör)Mikro USB konnektörü ve şarjı2 mm şarj cihazı konnektörüTV çıkışı desteğine sahip 3,5 mm AV konnektörüNFCWLANA-GPSFM transmitter

artık yok demezsiniz

venticinko

venticinko

Üye
la ben aldım ne ararsan var bluetooth dahili gps fm transmitter wifi hapsi var tek sorunum sesi biraz yavaş çıkıyor bide internettee fazla takılınca kızışma oluyor telefonda
nasıl 1 cigaherz se vodafondan kontratlı aldım tum hatları kabul ediyor oyun oynamak cok zevkli 6 tane giriş ekranı yap hepsine ayrı resim widget kısayol koy kamera muhteşem otesi kendi hafızası hariç bide mc yuvasıda var

Jrcan1

Jrcan1

Üye
Wi-fi mutlaka olması lazım.Böyle iyi bir telefonda wi-fi olmassa asın beni :D

Üst Alt