İlginç bir çelişki değil mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
İlginç bir çelişki değil mi ?
arkadaşlar şu an ben belleci olarak diken üstündeyim telefondan gayet memnunum süper bir güncelleme belle lakin şu an bazı arkadaşların dediğine göre garanti dışıyız her ne kadar garantide olarak görünsek te yani resmi belle gelene kadar biz de diken üstündeyiz ama şöyle bir durum var nokia sızıntıları yükleyenlere zorluk çıkaracığını sanmıyorum resmi geldiğinde telefondan güncelleyebiliriz diye düşünüyorum eğer böyle olmasaydı nokia neden belleye şu anda güncelleme getiriyor? ben günlerdir düşünüyorum sızıntı bir yazılıma güncelleme getirmek pek aklıma yatmadı doğrusu ama iyi bir şey diye yorumluyorum :hmmm
(geçenlerde gelen 'arama aracı' güncellemesinden bahsediyorum)

m542tf

m542tf

Üye
orjinal belleli (603/700/701) şu anda piyasada ki güncelleme gelmesi normaldir.

realplayer2

realplayer2

Üye
merak etme garanti dışı değilsin. garantiye verirken downgrade yap mevcut son sürümü nokia suitele yükle bişi anlamıyolar başıma geldi çünkü. ayrıca arkadaşın dediği gibi o güncelleme mevcut belleli cihazlara geldi aynı sürüm olduğu için sızma belleyede gelmiş oldu her ne kadar sızma da olsa bunu sızdıran ve müşteri yorumunu almak isteyende yine nokia merak etme.

qsaw

qsaw

Üye
merak etme garanti dışı değilsin. garantiye verirken downgrade yap mevcut son sürümü nokia suitele yükle bişi anlamıyolar başıma geldi çünkü. ayrıca arkadaşın dediği gibi o güncelleme mevcut belleli cihazlara geldi aynı sürüm olduğu için sızma belleyede gelmiş oldu her ne kadar sızma da olsa bunu sızdıran ve müşteri yorumunu almak isteyende yine nokia merak etme.
arkadaşım c7 de downrange yok

----------Eklendi @ 23:28:26 ---------- Yazıldı @ 23:27:10 ----------

tabi sizin işiniz kolay dowrange yap kurtul

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
e peki biz de deat phone flash filan bir şey atamazmıyız yani geriye dönük bişey mümkündür elbette ?

realplayer2

realplayer2

Üye
tamam hacı işte nasılsa orjinal sürüm gelecek kaçarı göçeri yok orjinal gelince yüklersin bi sorun kalmaz:) c7 olduğuna dikkat etmedim pardon yani

----------Eklendi @ 23:40:26 ---------- Yazıldı @ 23:38:50 ----------

vardır illa ki geriye dönüş ama nasıl bi araştırmak lazım

qsaw

qsaw

Üye
arkadaşlar şu an ben belleci olarak diken üstündeyim telefondan gayet memnunum süper bir güncelleme belle lakin şu an bazı arkadaşların dediğine göre garanti dışıyız her ne kadar garantide olarak görünsek te yani resmi belle gelene kadar biz de diken üstündeyiz ama şöyle bir durum var nokia sızıntıları yükleyenlere zorluk çıkaracığını sanmıyorum resmi geldiğinde telefondan güncelleyebiliriz diye düşünüyorum eğer böyle olmasaydı nokia neden belleye şu anda güncelleme getiriyor? ben günlerdir düşünüyorum sızıntı bir yazılıma güncelleme getirmek pek aklıma yatmadı doğrusu ama iyi bir şey diye yorumluyorum :hmmm
(geçenlerde gelen 'arama aracı' güncellemesinden bahsediyorum)
Ben sadce teori ürettim yani fazla kaygılanma güncelleme geldiğinde flash ile halledebilirsin ama telden veya oviden olacağını samıyorum zaten telde olan bir sistemi güncellemelerde görmek saçma olur.

Bu sızıntıları nokia bilerek yayıyor bu şekilde sabredemeyip kuranların üzerinden deney yapmış oluyor hem sistem çökersede mesuliyet almıyor. Yani sen orjinal belle navi ye düştümü rahatlıkla yüklersin yazılımı

----------Eklendi @ 23:44:33 ---------- Yazıldı @ 23:41:20 ----------

e peki biz de deat phone flash filan bir şey atamazmıyız yani geriye dönük bişey mümkündür elbette ?
bu forumda ben 25.007 den bir alt sürüme düşreni görmüştm fakat adamın teli gitti İmEi numarasını alamıyor ve şebekeyi görmüyordu bu n8 lerde downrande olmasının sebebi n8 lerin kobay faresi olması deneylik teller onlar nokia onlar üzerinden deney yapıyor :ehe

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim ama navi kullanımı hakkında pek bir bilgim yok ki flashlamayı bile team ile yaptık ama hele bir gelsinde resmi belle buluruz bir yolunu belki telefona gelir direk ? :(

realplayer2

realplayer2

Üye
ama şu da var orjinal bekleyin biraz sabredin derken kimse kulak asmıyo Şimdi ise forum belle hatalarıyla dolu herkes bi sıkıntı çekiyo yükleme abi bekle ne var yani alt tarafı bi yazılım güncellemesi hele ki c7ciler sizinki tam bi risk ya olur ya ölür cihaz diyerek yüklediniz belleyi yükleyebilenler rahat olsun. ama n8 öle diil ondan ona geç ondan ona bi riski yok

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9 ve Quaresma53
slant1111

slant1111

Üye
Anakartı yak garantiye gönder parçayı değiştiriyorlar hemen :D

qsaw

qsaw

Üye
ama şu da var orjinal bekleyin biraz sabredin derken kimse kulak asmıyo Şimdi ise forum belle hatalarıyla dolu herkes bi sıkıntı çekiyo yükleme abi bekle ne var yani alt tarafı bi yazılım güncellemesi hele ki c7ciler sizinki tam bi risk ya olur ya ölür cihaz diyerek yüklediniz belleyi yükleyebilenler rahat olsun. ama n8 öle diil ondan ona geç ondan ona bi riski yok
sizde de NFC yok :hih:

----------Eklendi @ 23:51:23 ---------- Yazıldı @ 23:50:03 ----------

teşekkür ederim ama navi kullanımı hakkında pek bir bilgim yok ki flashlamayı bile team ile yaptık ama hele bir gelsinde resmi belle buluruz bir yolunu belki telefona gelir direk ? :(
navi'yi kullanmak flash lamakdan daha kolay navide sadece indiriyorsun

SilentOne

SilentOne

Üye
neden acaba n8 de bole bişi varki diyer telefonlarda yapmışken hepsine yapsana :)

realplayer2

realplayer2

Üye
tartışmaya gerek yok dostum n8le kıyaslanamaz c7 ben gerçekleri söyledim sadece bi nfc ezemez n8i yanlış anlamayın

qsaw

qsaw

Üye
tartışmaya gerek yok dostum n8le kıyaslanamaz c7 ben gerçekleri söyledim sadece bi nfc ezemez n8i yanlış anlamayın
öylesine yazdım :D biliyorum n8 in iyi olduğunu

----------Eklendi @ 23:56:15 ---------- Yazıldı @ 23:55:50 ----------

neden acaba n8 de bole bişi varki diyer telefonlarda yapmışken hepsine yapsana :)
yorumarımda yazmışdım

----------Eklendi @ 23:57:19 ---------- Yazıldı @ 23:56:15 ----------

bu forumda ben 25.007 den bir alt sürüme düşreni görmüştm fakat adamın teli gitti İmEi numarasını alamıyor ve şebekeyi görmüyordu bu n8 lerde downrande olmasının sebebi n8 lerin kobay faresi olması deneylik teller onlar nokia onlar üzerinden deney yapıyor :ehe
bak bu :D

Quaresma53

Quaresma53

Üye

valla da doğru kardşm

pRime.

pRime.

Üye
Eğer yazılımsal bir sorunda servise gönderirseniz cihaz garantiden çıkar ama fiziksel sorunlarda garantiden düşmez parça değişimi, onarım yapılır. :oke:

realplayer2

realplayer2

Üye
niye ben anna ilk çıktığında yükledim telefon mal oldu genpaya verdim tekrar yükleyip verdiler sonuçta bu sorun da yazılımsal ne yani Şimdi benim cihazın garantisi düştü mü?

yakup_281

yakup_281

Üye
Ya beyler 6300a da belle gelir mi (gülmeyin ciddiyim)

SilentOne

SilentOne

Üye
hacı 6300 symbian 3 mü bir araştır symbian 3 ise çıkar değilse çıkmaz

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
ya hepiniz yorumlarınızda haklısınız. ama bence telaşa gerek yok 1-2 ayda telefonun başına Allah korusun inş. bir şey geleceğini zannetmiyorum geldiğinde resmi belle ya telefondan yada naviden yaparız sorun hallolur diye düşünüyorum :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt