Telefon Tavsiyesi Yeni Telefon Alacağım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mseemektar

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Telefon Alacağım
lys'e hazırlandığım için çok lüks bir cihaza ihtiyacım yok bütçem 250 tl

aradığım özellikler

wi-fi(aslında internet hızı daha önemli ama wifi olursada güzel olur)

orta derece müzik çalar

ve az çok uygulama desteği canım sıkılınca oynayabileceğim oyun ve uygulamalar

kamerası önemli değil isterse vga olsun pek kullanmam

Aklımda olan Modeller: NOKIA: N96 N95 N79 N82 SAMSUNG: WAVE 525 GALAXY MİNİ(BU FİYATA PEK YOK AMA OLURSA) LG:P350 VODAFONE: 945 VE SMART

BAŞKA TAVSİYELERİ OLAN VARSA HER TÜRLÜ TAVSİYEYE AÇIĞIM DOKUNMATİK TELEFON ÖNERECEK ARKADAŞLAR LÜTFEN SAMSUNG STAR YADA 5800 TARZI BASMATİK CİHAZLAR ÖNERMESİNLER :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
lg p 350 o fiyata bulursun 2 el ama diğer cihazlar zor be kardeşim

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
250 Tlye Wi-Fi mi :ah

y n s c n

y n s c n

Üye
Optimus me almak mantıklı olur o fiyata.. Hiç değilse android 2.2 froyo işletim sistemi var..

mseemektar

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu fiyata optimus me pek bulamadım

n96 ve n86 arasındaki fark nedir

pRime.

pRime.

Üye
...

pRime.

pRime.

Üye
...

william75

william75

Üye
Bence 2. el bak, optimus me falan bulursun bu fiyata 2.el

mseemektar

Üye
    Konu Sahibi

Kamera ekran ve hız. N86 bunlarda bariz üstün. Benim önerim N79 veya N82.

anladım 250 TL'ye bir n86 bulmuştum kaçırdım :(

bu n96 n95 den bile yavaş diyorlar

neden n79 ve n82 önerdiniz n96 bunlardan üstün değilmidir?

pRime.

pRime.

Üye
neden n79 ve n82 önerdiniz n96 bunlardan üstün değilmidir?

Değil, N96 hem yavaş hem de sorunlu bir telefon. N79 ise çok seridir, genel bir sorunu da yok. N82 ise bir sene daha eski ama ortalamada hepsinden iyidir.

mseemektar

Üye
    Konu Sahibi

Değil, N96 hem yavaş hem de sorunlu bir telefon. N79 ise çok seridir, genel bir sorunu da yok. N82 ise bir sene daha eski ama ortalamada hepsinden iyidir.

hocam yapma ya bu n96 yada içim çok ısınmıştı peki bu n96 neden böyle yavaş sonuçta n serisinin en üst 2.modeli

birde bu n79 ve n82 nin sar değerleri beni korkutuyor

ayrıca bu n82 biraz eski olduğu içn böyle cihazlar 4 gb hafıza kartı takınca bile kasıyor n96 32 gb hafıza kartı destekliyor ve 3.6mpbs internet hızı var

mseemektar

Üye
    Konu Sahibi
hocam bu paraya vodafone smart buldum nasıl cihazdır alınmaya değermi ?

pRime.

pRime.

Üye
hocam yapma ya bu n96 yada içim çok ısınmıştı peki bu n96 neden böyle yavaş sonuçta n serisinin en üst 2.modeli

birde bu n79 ve n82 nin sar değerleri beni korkutuyor

ayrıca bu n82 biraz eski olduğu içn böyle cihazlar 4 gb hafıza kartı takınca bile kasıyor n96 32 gb hafıza kartı destekliyor ve 3.6mpbs internet hızı var

internet hızı olarak pek fark etmez inan bana, hem sadece şu karşılaştırmaya bakarsan n96'nın abartıldığı kadar iyi bir telefon olmadığını görebilirsin: telefondaki işlemci 264 mhz nokia bu işlemcileri 2005'te çıkardığı telefonlarda kullanıyordu. sar eğeri ise 1.6'nın üstünde olmadığı sürece tehlikeli değil sardan çok korkuyorsan konuşurken kulaklık kullanır, yatarken de telefonunu kapatabilirsin. :) n82'nin bu nedenden dolayı yavaşladığını hiç görmedim ayrıca 16gb hafıza kartı destekliyor. n96 da 32 değil, 16 gb hafıza kartı destekler. :oke: ben n79 tavsiye ederim n82 seni düşündürüyorsa.

----------Eklendi @ 20:14:16 ---------- Yazıldı @ 20:11:17 ----------

hocam bu paraya vodafone smart buldum nasıl cihazdır alınmaya değermi ?

ben onu tavsiye etmem, androidli akranlarına göre çok kötü bir telefon.

mseemektar

Üye
    Konu Sahibi

internet hızı olarak pek fark etmez inan bana, hem sadece şu karşılaştırmaya bakarsan n96'nın abartıldığı kadar iyi bir telefon olmadığını görebilirsin: telefondaki işlemci 264 mhz nokia bu işlemcileri 2005'te çıkardığı telefonlarda kullanıyordu. sar eğeri ise 1.6'nın üstünde olmadığı sürece tehlikeli değil sardan çok korkuyorsan konuşurken kulaklık kullanır, yatarken de telefonunu kapatabilirsin. :) n82'nin bu nedenden dolayı yavaşladığını hiç görmedim ayrıca 16gb hafıza kartı destekliyor. n96 da 32 değil, 16 gb hafıza kartı destekler. :oke: ben n79 tavsiye ederim n82 seni düşündürüyorsa.

----------Eklendi @ 20:14:16 ---------- Yazıldı @ 20:11:17 ----------

ben onu tavsiye etmem, androidli akranlarına göre çok kötü bir telefon.

evet bencede pek hayır gelmez o cihazdan

şimdi nokia n86 buldum 250 TL'ye sanırım n serisinde en güncel ve en güzel cihaz bu ?

mseemektar

Üye
    Konu Sahibi

Tuşlu olarak evet öyle. 250 tl'lik n86 ne kadar temizdir onu bilemem ama.

başka bir forumda bol referanslı bir arkadaş cihazın resimleri felanda var güzel cihaza benziyor bilemedim şimdi ama sıkıntı çıkmaz sanırım isterseniz ilanın linkini sizle paylaşabilirim pm'den

pRime.

pRime.

Üye
başka bir forumda bol referanslı bir arkadaş cihazın resimleri felanda var güzel cihaza benziyor bilemedim şimdi ama sıkıntı çıkmaz sanırım isterseniz ilanın linkini sizle paylaşabilirim pm'den

Eğer senin gözüne birşey takılmadıysa al gitsin.

mseemektar

Üye
    Konu Sahibi

Eğer senin gözüne birşey takılmadıysa al gitsin.

aynen hocam adam ayrica 2-3 gün deneme süreside veriyor beğenmezsem iade var cihaz arkası felan temiz önde 1-2 ufak çizik varmış fiyatıda uygun zaten

bu fiyata alınacak dokunmatik ve android telefonlardan pek hayır gelmeyeceğini düşünüyorum zaten başta samsung s8003 jet aldım pek sevmedim telefonu

lg p350 de sar değeri çok yüksek 1.3 :S nese %90 bu cihazı alıcam galiba bu arada n serisinde en hızlı cihaz bu değilmi şimdi

pRime.

pRime.

Üye
aynen hocam adam ayrica 2-3 gün deneme süreside veriyor beğenmezsem iade var cihaz arkası felan temiz önde 1-2 ufak çizik varmış fiyatıda uygun zaten

bu fiyata alınacak dokunmatik ve android telefonlardan pek hayır gelmeyeceğini düşünüyorum zaten başta samsung s8003 jet aldım pek sevmedim telefonu

lg p350 de sar değeri çok yüksek 1.3 :S nese %90 bu cihazı alıcam galiba bu arada n serisinde en hızlı cihaz bu değilmi şimdi

eğer öyleyse şimdiden hayırlı olsun cihaz hızlıdır dostum ama unutma o cihazın üstüne daha üst modeller de çıktı. Kullanım hızı seni tatmin edecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt