Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gazete okumak! Symbian?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KO9
Üye
Konu Sahibi
Gazete okumak! Symbian?
Symbian için gazete okuyabileceğimiz bi uygulama varmı geçen androidde gördüm gazeteleri olarak okuyabiliyorlar symbian için bu mümkünmü deilsede herhangi bi site varmı aynı işi gören
uribaju
Üye
öyle bir uygulama yok ama internetten yapılabilir belki
distakjo
Üye
hemen hemen her gazetenin mobil sayfası var. Keşke o dediğin uygulama olsaydı ama, daha iyi olurdu. Bulursan bize de haber et.
Bunlarda sadece ön sayfalar var"( o uygulama süperdi yaw tüm gazateyi indirip okuyabiliosun. Ekleri bile dahil "( ofki ne off olaydı iyiydi...
Del Rey
Üye
RSS'i duyan oldu mu? Her türlü haber ve bilgilendirme sitesinin RSS besleme adresi var ve Symbian tarayıcısı otomatik algılayıp, otomatik olarak yeniler; eğer isterseniz.
KO9
Üye
Konu Sahibi
RSS nere gazete şeklinde haber okumak nere bana o tadı RSS vermezki sorun habere ulaşmak değil habere ulaşma biçimi androiddeki uygulama pressreader ama symbian sürümü yok hepsi var bi symbian yok ezük symbian ezük nokia dışlandık kaldık...
Kurtuluş40
Emekli Yönetici
Arkadasim widgeds seklinde elimde var istersen digerlerini bulamadim elimde harici disk cok oldugu icin bakar eklerim burdan.