Tıraş Sonrası Cildi Yumuşatma (Maxicep Milletinin İnsanları)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Tıraş Sonrası Cildi Yumuşatma (Maxicep Milletinin İnsanları)
Merhaba maxicep milletinin insanları. Başlıktan da anlaşılacagi üzere tıraştan sonra cildi yumuşak kılma ve kızarıklıkları giderme amacıyla yardımlarınızı bekliyorum. Ne kullanılır ne tavsiye edersiniz?..............Not :Yazan da yazmayan da, başlığa bakıp geçen de, şöyle bir konuya bakıp salla kim uğraşacak bununla diyen de, dosya indirmekten başka meşgalesi olmaması nedeniyle buraları görmeyerek kendi küçük dünyasında yaşayan da sağolsun :D

• Beğen
Tepkiler: devran_34

u_cosar

u_cosar

Üye
traş sonrası nemlendirici krem olabilir

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
arko traş sonrası krem citrus tavsiye edebilirim

'Patron

'Patron

Üye
yuzunu yan yatir

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Nivea balsam diyen de oldu ama biz bunu her gün kullanacağız. Işin bu kısmını da düşünmek lazım. Zarar da verebilir. Bir de tavsiye ettiğiniz şeyleri kullanıyor musunuz ve ne zamandır kullanıyorsunuz yazarsaniz sevinirim.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
tras kremleri losyonlari var onlardan kullan:D Hem mis gibi kokuyolar:D

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın şu arkoya bir bakayım ben. Dalan'in zeytin yağlı bir kremini kullanıyordum bir zamanlar. Arko, nivea da hep kimyasal ya neyse bakacagiz artık.

Rock_in_Rollx2

Rock_in_Rollx2

Üye
nemlendirci bi krem kullan herhangibi.d arko tüp şeklinde var hani kolonya,pudra,arko sonra iki tokat olay bitmiştir. Sakal traşı olurkende sıcak su kullan .d soğuk olmaz. 2li bıçak yerine 3lü bıçak yada tekli permatik aç bıçağın ağızını sür .d

y n s c n

y n s c n

Üye
Bende bunun çözünü çok aradım. En sonunda braun cruzer2 aldım rahata erdim :) Jilete gerek yok gerçekten.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Zeytin yag sür :)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
cildin cok hassassa bı uzmana da danısablrsın
ürünün ph sevıyesıne göre bsey önerır sana cilt bu sonucta
okdar etkılıyo mu bılmıyorum ama

maxirabit

maxirabit

Üye
ters yonde kesme,kıl donmesı bıle olur ozaman. Cıldın kuruyken tras olma. Kendım dusla bırlıkte tras oluom ıslak olunca,kreme falan gerek kalmıyor ama bu aralar soguk ruzgarlardan dolayı catlama olmasın dıe suruom.

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Aslında hassas da sayılmam at derisi gibi cilt var bende. Maxirabıt arkadaş kuru tıraş mi olunur? Henüz o kadar psikopata bağlamadım.

maxirabit

maxirabit

Üye
Aslında hassas da sayılmam at derisi gibi cilt var bende. Maxirabıt arkadaş kuru tıraş mi olunur? Henüz o kadar psikopata bağlamadım.
Su soğuk olsun yada makine kremsiz olsun ozaman olunuyor,mecburen:D

kraldost

kraldost

Üye
limon suyu eti yumuşatır bir dene gör bak

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: kraldost
greenmile

greenmile

Üye
limonu sür de yan :D nivea aftershave balsam kullan sonra herkes seni yalasın:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...