[Nokia] Nokia Maps v3.08(141) Nokia Belle Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[Nokia] Nokia Maps v3.08(141) Nokia Belle Signed
Nokia Maps ile gittiğiniz her yeri avucunuzun içi gibi tanıyın. Nokia Maps'in bu yeni sürümünde geliştirilmiş Sürüş navigasyonu, canlı trafik servisleri, hava durumu servisi ve çok daha fazlası mevcut. Çevrimiçi veri masraflarını azaltmak için Wi-Fi ile yeni ülke haritalarını kolayca indirin. Yürüyüş ve Sürüş navigasyonuyla 6 kıtadaki 100 ülkede yolunuzu bulun.

“This new version of Nokia Maps has enhanced Drive navigation, live traffic services, improved Weather service and more. Navigate to your destination by car or on foot in 95 countries around the world. Easily check in to places and keep your friends in the loop. Save on data costs when home or abroad by downloading free country maps via Wi-Fi on your Nokia or using Nokia Suite on your computer. ”

Symbian Anna sürümü için tıklayın

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: yutkun, YkPkY, polluxea♪ ve 1 kişi daha

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
sadece belle için sanırım

uribaju

uribaju

Üye
teşekkürler

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Teşekkürler usta

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Teşekkürler usta her zamanki gibi zamanında :yuru

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler

polluxea♪

polluxea♪

Üye
sagolunn

YkPkY

YkPkY

Üye
Nokia Maps ile gittiğiniz her yeri avucunuzun içi gibi tanıyın. Nokia Maps'in bu yeni sürümünde geliştirilmiş Sürüş navigasyonu, canlı trafik servisleri, hava durumu servisi ve çok daha fazlası mevcut. Çevrimiçi veri masraflarını azaltmak için Wi-Fi ile yeni ülke haritalarını kolayca indirin. Yürüyüş ve Sürüş navigasyonuyla 6 kıtadaki 100 ülkede yolunuzu bulun.

“This new version of Nokia Maps has enhanced Drive navigation, live traffic services, improved Weather service and more. Navigate to your destination by car or on foot in 95 countries around the world. Easily check in to places and keep your friends in the loop. Save on data costs when home or abroad by downloading free country maps via Wi-Fi on your Nokia or using Nokia Suite on your computer. ”

Symbian Anna sürümü için tıklayın

eline sağlık dostum

sukruisik

Üye
ovi de var bu ben dün oradan yükledim..

serinaga

serinaga

Üye
OVI'deki deneme sürüm felan diildir umarım, bi deniyim ...

velan

Üye
:oke:

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
Bunu kurdum dün, sorun çıkardı. Kurmadan önce haritalarda yerimi tam doğru ve çok kısa sürede bulurken simdi çok uzun sürüyor ya bulamyor yada çok yanlış yerleri buluyor. Nasıl düzelecek bu durum?

moskovalı

moskovalı

Üye
cok sagol

serinaga

serinaga

Üye
Belle ile gelen maps den farkı ne ki ?

nass35

Üye
teşekkürlerrr...

zekican09