inşallah alırsın telefonunu fazla sıkıntı cekmeden.gelişmelerı burayada yaz haberımız olsun
kardeş ben otobüs biletimi alır direk oraya gider eli sopalı beklerdim..kargomu alır kargoyu almaya giden lavuğuda güzelcene pataklar polise teslim ederdim..

Dolandırıcıyı yakalatmak istiyorsan,bağlı olduğun karakola elindeki mesajlarla git ve durumunu anlatve tutanak altına aldır.
gerekeni yaparlar,öbur taraftan telefonu almaya gelen dolandırıcıya suç üstü yapar tutuklarlar ....
adamı arıyorum telefonu kapatmış yani telefon gitti
şimdi batman kozlukdaki ptt şubesindeki adam seni nasıl dolandırırlar bu şe...sizi bulup telefonu yada parasını sana yollıyacagım dedi bitek güvencim o kaldı yani
ama arkadaşlar telefonun kutusu,faturası ve garantisi bende çalıntı ihbarı versem dahamı iyi olur sizce 
Geçmiş olsun gözün aydın, merak ettim telefonu nasıl geri alabildin.arkadaşlar çok şükür telefonumu geri alabildim bana yardımcı olan, akıl veren tüm dostlara teşekkürl ederim. umarım benim bu başıma gelen bir daha kimsenin başına gelmezhayırlı geceler
Geçmiş olsun gözün aydın, merak ettim telefonu nasıl geri alabildin.

oh be o hayırlı olsun sevındım vallahı adına.oşerefsiz dolandırıcıyı polise vermek lazım başkalarınıda dolandırır muhakkak.helal olsun o ptt gorevlısıne vallahı herkez uğraşmaz.teşekkür ederim.pttden bir abimiz sagolsun yardımcı oldu batman kozluktaki bir ptt görevlisi ile irtibata geçtim adam kamera görüntülerini bile ortaya çıkardı ve memleketimizin adını lekeliyor böyle insanlar sen canını sıkma ben onu bulur yollarım dedi ve telefon numarasını istedi daha sonra Allah razı olsunki telefonu buldu yolladı![]()
oh be o hayırlı olsun sevındım vallahı adına.oşerefsiz dolandırıcıyı polise vermek lazım başkalarınıda dolandırır muhakkak.helal olsun o ptt gorevlısıne vallahı herkez uğraşmaz.