Samsung Monte Android yaptığım hata...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
klanemre35

klanemre35

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Monte Android yaptığım hata...
Ben Monteye gibi jetdroid projesinin bootloaderini yükledim. Şu an telefona ne elektrik geliyor nede download moduna alabiliyorum. Yardım edin download mode na alabilirsem firmware atacam ne olr yardım....:off::off:

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Telefonun bataryasını çıkarıp tekrar tak.Açmayı dene.Açılmazsa download moduna almayı dene.Eğer download modunada almıyorsa telefoncuya git ve flash attır.

klanemre35

klanemre35

Üye
    Konu Sahibi
denedim gene olmadi garantisi var sence telefoncua mi yoksa servise mi gotursem...

----------Eklendi @ 01:43:30 ---------- Yazıldı @ 01:42:37 ----------

baska cozum yollari varsa soyleyebilir misiniz ne olr yardmm..

psco_46

Üye
denedim gene olmadi garantisi var sence telefoncua mi yoksa servise mi gotursem...

----------Eklendi @ 01:43:30 ---------- Yazıldı @ 01:42:37 ----------

baska cozum yollari varsa soyleyebilir misiniz ne olr yardmm..

çözüm yolu yok aynı sorun bende de var gidip flash attıracak sonra firmware yükleyecekler (telefon tamircisi) o kadar ...
garanti kapsamı dışında kalıyor...

klanemre35

klanemre35

Üye
    Konu Sahibi
off

ekc-103

ekc-103

Üye
yazın benzeri benim de başıma geldi telefon hiçbir şekilde tepki vermiyordu, telefoncuya verdim yaparız dedi sonra hiçbir şekilde cihaz yazılım kabul etmiyor, boot dosyası ucmus dedi yolladım garantiye yapıp gönderdiler fakat dışarı da da sordum bu olayı 40 tl(her telefoncu da anlamıyor :D) geçmiş olsun kardeşim

~Kentucky`

~Kentucky`

Üye
Telefonun işletim sistemini değiştirmeye kalkarsan garanti kapsamından kalkar garanti unut yani ...

klanemre35

klanemre35

Üye
    Konu Sahibi
telefon açılmıo nerden anlıcaklar xD android yapmaya çalıştığımı...

Tolga3521

Tolga3521

Üye
dostum koskoca servisi salakmi sandinda anlamicaklar

Antocio

Üye
Sende Her yere gitme dostum bu işte uzman servisler var

maxilopez1

Üye
bende fw atarken boyle olmustu telefon acilmiyordu download moduna girmiyordu servise gonderdim yapip geri gonderdiler daha sonra 2 kere daha boyle bozdum yeni telefon verdiler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt