Önemli! Yeni Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
woldemor

woldemor

Üye
    Konu Sahibi
Önemli! Yeni Telefon
Arkadaşlar yeni telefon alıcam. Bugün Turkcell'e gittim. Android telefon alıcam. Ve Xperia x10 a baktım. Birde Türkcellin kendi android telefonlarına baktım. Xperianın bir çok modeli var aralarındaki fiyat farkını ve özellik farkını bilmiyorum. Hangi telefonu almalıyım yardımcı olur musunuz ?

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Sony Ericsson Xperia X10 iyi telefondur. Mesela fiyat/performans olarak alınası bir Sony Ericsson tavsiye edebilirim sana Xperia Neo V gibi. 850 tl'lik fiyatı var ve bu fiyata sunduğu özellikler çok iyi.

• Beğen
Tepkiler: fatih_347
woldemor

woldemor

Üye
    Konu Sahibi
Aralarındaki fark nedir ? Yani Xperia X10 a bin tl üzeri bir fiyat söyledi. Birde xperia Arc varmış sanırım.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Xperia Neo V ---> 3.7 inch ekran ve 5 mp kamera + HDMI + ikinci ön kamera
Xperia X10 ---> 4.0 inch ekran ve 8 mp kamera + HDMI yoktur + ikinci ön kamera yoktur

woldemor

woldemor

Üye
    Konu Sahibi
Kamera olarak x10 gerçekten iyi. Arc hakkında ne düşünüyosun ? Bir de oyun oynanan bir telefonu var.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Kamera olarak x10 gerçekten iyi. Arc hakkında ne düşünüyosun ? Bir de oyun oynanan bir telefonu var.
Arc da çok iyi bir model ama diğer Sony Ericsson modelleri varken ona o kadar fiyat verilir mi tartışılır. Oyun oynanan Xperia Play pek tutmadı ama kendine özgü oyunları var oyun delisisiysen oyun biçilmiş kaftan hem Android hem de kendine özgü oyunlarıyla baya oyunları var ve daha da çıkıcaktır. Bu modeller arasından Benim tercihim Xperia Neo V olurdu.

woldemor

woldemor

Üye
    Konu Sahibi
Tam oyun delisi değilim ama iyi oyunlar oynamak isterim. Kamera çok önemli benim için ve müzik tabiki de. Çokta fazla mesajlaşıyorum. Arcın fiyatı ne kadar ? İnternette gördüğüm fiyatlar kafa karıştırıcı ben genelde türkcell im den telefon alırım. Adam x10 için bin tl üzeri fiyat söyledi 800 falan yazıyor internette.

----------Eklendi @ 21:13:29 ---------- Yazıldı @ 20:41:09 ----------

Xperia Arc hakkında bilgi vercek olan var mı ?

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Xperia Arc'ın 1300-1500 tl arası bir piyasası var diye biliyorum.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Xperia Arc fiyat/performans alanında sınıfta kalıyor.O fiyata SGS2 çok daha mantıklı olur...

CorbyW

CorbyW

Üye
Tutturmuşsunuz bir samsung galaxy s II diye. Xperia Arc S ,i phone da dahil hepsine bin çeker.Çift çekirdekli 1.4 Ghz işlemci.(Uçuruyor insanı inan).telefon için yakında Android ice cream sandvich çıkacak.(v 4.0) Şu an için Android 2.3 yüklü satılıyor.Ekranı 4 inch yada daha büyük olması lazım.Kamera mükemmel(8 mp. autofocus).Telefonun arkasında ve önünde beyaz led aydınlatma var.İçerik bakımından Söz etmeme gerek yok.Hd oyunlar oynayabilirsin.Yani bana öyle geliyorki Iphone 5 çıkana kadar tahttan inmez.Fiyatı 1.400 sanırsam.

Okeanus

Okeanus

Üye
Bende neo var. Gayet iyi memnunum telefondan :)

woldemor

woldemor

Üye
    Konu Sahibi
Türkcell im den alıcam. Fiyatı 1438 lira. Daha ucuza yerler vardır ama Turkcell im den şaşmıyorum. Şu anki telefonun 5800 ve Arc ile rahatlarım sanırım. Sizce Xperianın en iyi telefonu diyebilirmiyiz ? Birde bu fiyatlara yakın daha iyi bir şey var mı ?

CorbyW

CorbyW

Üye
Bnce öyle.Xperia arc s şuan için idealdir.5800 dan sonra derin bir oh çekersin zaten xperia alırsan=)

61semih

61semih

Üye
x10 ıyı değil o fiyata gpu su flashı bıle desteklemıyor 500tl lık gıo ıle gpu su aynı hemde cok pahalı ve eskı model
arc guzel ama fıyatı pahalı gelırse sana arkadasında dedıgı ggıbı Xperia Neo V süper

woldemor

woldemor

Üye
    Konu Sahibi
1438 tl ye Arc alıyorum gerçekten çok iyi bir telefon ve süper hızlı. Xperia Ray ile Xperia Play nasıl telefonlar ?

----------Eklendi 10.12.2011 @ 01:53:21 ---------- Yazıldı 09.12.2011 @ 23:54:33 ----------

Arkadaşlar arc s de çıktı mı ? Onun fiyatı ve farkı ne ?

----------Eklendi @ 02:24:20 ---------- Yazıldı @ 01:53:21 ----------

samsung galaxy s II nin arc s ten + olarak ne özelliği var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt